Mi a véleményetek erről?
Már gyermekkorom óta látok, hallok, érzek dolgokat, amiket más nem. Most nem akarom ezt a nagy sztorit végig írni, inkább az elmúlt pár hónap eseményeit fejteném ki.
18 éves vagyok
Nos, a házban, ahol lakom, rendszeresen látok egy árnyat, különböző helyeken a házon belül. Egyszer a vendégszoba közepén áll, egyszer a nappali közepén ül. Azonban jó pár hete a helyzet változott, a Tv mellett látok egy felakasztott alakot, himbálózik a kötélen. Kijelentem, mind sötét árnyak, csak sötétben látszanak. Egyik reggel a fürdőből (nappali mellett) hallottam, mintha valami kötél nyikorogna.
Na ezek a vizuális tapasztalatok.
Aztán rendszeresen hallok lépteket, kopogást, sőt ezeket párom is hallja, ha itt van.
Nekem egyszer megfogta a karom, bele nyomta a párnába.
Tudom, katyvasz az egész, ezért elnézést, a sztorinak nincs még vége.
Anyámmal nem jó a kapcsolatom, ahogy nővérem gyerekkorát, az enyémet is tönkre tette erőszakos tetteivel.
Így arra gondoltam, ezek lehetnek az általam kibocsátott lelki traumák következményei, bár ezzel csak a hangokat tudnám magyarázni.
Aki idáig eljutott, és elolvasta ezt az egészet,remélem tud segíteni, véleményt alkotni, és megmagyarázni ennek az egésznek az okát.
( A házban nem halt meg senki, de előtte gazdaság volt az utcába 1945-ig. )
Miért lennék beteg, ha írtam is, hogy más is hallja amit én?
Tán orvos vagy vagy mi?
Sajnos arra nincsen mód.
Ennyire ki zárod, hogy van földön túli létforma, hogy aki érzékeli az egyből hülye, vagy hiszel benne, te is látod, és ennek ellenére is ez a véleményed?
Báboznak, megvezetik az embereket fizikailag egyetlen egy képen lehet találkozni velük ez pedig a transz állapotban .
Volt ilyen nem rég mikor az a lány aki egy adott teát ivott és összetörve találták meg egy szőlő táblában .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!