Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Már gyermekkorom óta látok, hallok, érzek dolgokat, amiket más nem. Most nem akarom ezt a nagy sztorit végig írni, inkább az elmúlt pár hónap eseményeit fejteném ki.

18 éves vagyok

Nos, a házban, ahol lakom, rendszeresen látok egy árnyat, különböző helyeken a házon belül. Egyszer a vendégszoba közepén áll, egyszer a nappali közepén ül. Azonban jó pár hete a helyzet változott, a Tv mellett látok egy felakasztott alakot, himbálózik a kötélen. Kijelentem, mind sötét árnyak, csak sötétben látszanak. Egyik reggel a fürdőből (nappali mellett) hallottam, mintha valami kötél nyikorogna.

Na ezek a vizuális tapasztalatok.

Aztán rendszeresen hallok lépteket, kopogást, sőt ezeket párom is hallja, ha itt van.

Nekem egyszer megfogta a karom, bele nyomta a párnába.

Tudom, katyvasz az egész, ezért elnézést, a sztorinak nincs még vége.

Anyámmal nem jó a kapcsolatom, ahogy nővérem gyerekkorát, az enyémet is tönkre tette erőszakos tetteivel.

Így arra gondoltam, ezek lehetnek az általam kibocsátott lelki traumák következményei, bár ezzel csak a hangokat tudnám magyarázni.

Aki idáig eljutott, és elolvasta ezt az egészet,remélem tud segíteni, véleményt alkotni, és megmagyarázni ennek az egésznek az okát.

( A házban nem halt meg senki, de előtte gazdaság volt az utcába 1945-ig. )

2022. okt. 19. 20:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%
Skizofrénia tünetei lesznek.
2022. okt. 19. 20:17
 2/20 A kérdező kommentje:

Miért lennék beteg, ha írtam is, hogy más is hallja amit én?

Tán orvos vagy vagy mi?

2022. okt. 19. 20:43
 3/20 anonim ***** válasza:
40%
Nem ártana felkeresned egy pszichológust vagy pszichiátert.
2022. okt. 19. 21:01
 4/20 A kérdező kommentje:

Sajnos arra nincsen mód.

Ennyire ki zárod, hogy van földön túli létforma, hogy aki érzékeli az egyből hülye, vagy hiszel benne, te is látod, és ennek ellenére is ez a véleményed?

2022. okt. 19. 21:09
 5/20 anonim ***** válasza:
30%
Attol, hogy mas is hallja, meg latja, nem lehet elvetni, hogy mind bolondok vagytok. Erre nem gondoltal?
2022. okt. 19. 21:48
 6/20 anonim ***** válasza:
63%
Kedves kérdező, ezen a fórumon nem érdemes ilyen kérdéseket feltenni, mert ezek a bégető birkák nem képesek felfogni azt, ami túlmutat a kis birkaóljukon.
2022. okt. 19. 21:55
 7/20 Darius- ***** válasza:
95%
Figyelj, ha tényleg igaz , amit irsz, ha mashol nem latod azokat a kisérteteket, csak a hazban, koltozz el.
2022. okt. 19. 22:08
 8/20 anonim ***** válasza:
16%

Báboznak, megvezetik az embereket fizikailag egyetlen egy képen lehet találkozni velük ez pedig a transz állapotban .

Volt ilyen nem rég mikor az a lány aki egy adott teát ivott és összetörve találták meg egy szőlő táblában .

2022. okt. 19. 22:53
 9/20 anonim ***** válasza:
73%
Én hiszek neked kérdező. Ide is sokszor leírtam már. Én láttam egy sötét, kapucnis, hosszú alakot vagy árnyat állni a férjem mellett az ágynál. Amikor látta, hogy őt nézem, lassan a mennyezett felé felszállt mint egy köd, és szerte foszlott. Azóta nem merek sötétben aludni, mindig ég egy kislámpa. A férjem nem hisz ezekben.
2022. okt. 20. 00:15
 10/20 Darius- ***** válasza:
9-Amugy lattam én is egy arnyékot a temetoben, mikor egy szamomra fontos illeto sirjat latogattam meg este.
2022. okt. 20. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!