Megint megtörtént, és nem hiszem, hogy a macskámnak orvosi problémája lenne?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__11878838-mi..
Megint megtörtént, szaladgált egész nap, kergetett valamit, hajnali egykor pedig megint fújt és úgy nyávogott, mintha ölném.
Tippeket szeretnék, mit lehet tenni, mert ha más nem marad, elviszem valahova (menhely) mert rettegek tőle.
Nem, kibszottul nem akarom buntetni menhellyel, mivel nekem fontos ez a macska, de nem tudok mire gondolni,
mert az orvos szerint semmi baja nincs, egeszseges macska, es masra nem fuj, masra nem uvolt igy, csak ram, szoval velem van baja, es ezert tettem most ezoteria reszbe, mert mar nem tudok mire gondolni. Mindent megadok neki, tokeletes elete van, es havi egyszer megbolondul de mindenki mas a kozelebe tud menni, csak en nem, mert elborul az agya
Semmi esetre sem altatnam, illetve aki azt javasolja, az biztos tudja, hogy indok nelkul nem altatnak allatot, szoval nincs “eutanazia” csak ugy hasrautesre.
Nekem az egyetlen problemam az, hogy ha ez megtortenik, akkor mindig en vagyok az ellenseg a semmibol. Mint ma hajnali 1-kor egeszen addig, mig el nem mentem otthonrol, de mig otthon voltam, addig ez ment. Semmi valtozas nincs, tegnap masfel orat jatszottam is vele, hogy elfaradjon, mellettem aludt, bujt es egykor meg mar visitott es fujt. Minden nap ugyanaz a rutinunk is, nem kap kevesebb etelt, sosem felejtem el megetetni/itatni, tenyleg szeretnem, ha mindenki megertene, hogy nem feltetlen hiszek ebben az egeszben, de nem tudok masra gondolni, olvasgattam a temaban miutan valaki mondta, hogy ez is lehet a hatterben. El fogom vinni orvoshoz megegyszer, es nem a menhely a legelso otletem, nem akarom a menhelyet, nem jatekbol ugrik nekem, az tudom, milyen, mert szokta csinalni, de megoldast akarok erre talalni. Fel a macska valamitol, oson behuzott farokkal ilyenkor, latom rajta, hogy remeg, es nem tudom, mitol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!