Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a neve annak a youtubos...

Mi a neve annak a youtubos videónak, ahol egy pasi csak ül és órakon át csak bámul?

Figyelt kérdés
Sokan ijesztő videónak mondják

2022. júl. 31. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy emberről tudok, aki csak bámulni tud, és még az ezotéria kategóriába is beleillik.

[link]

De szerintem az ő "fennkölt" tartalmai fizetősek. :D

2022. júl. 31. 17:23
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
több ilyen videót csinált. mostanában asszem ilyen vlog videókat csinál.
2022. júl. 31. 17:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért ezotéria kategóriában van?

Főleg természet feletti lények alkategóriában?

Mintha természetfeletti lenne az, hogy ülsz egyhelyben csöndben.

Nem tudom a nevét, de volt egy ilyen ember és elméletileg kiderült, hogy mentális beteg.

Mert valaki betört a házába és ugyan úgy vigyorogva ült.

Aztán meg nyilván utána néztek többen az embernek és akkor derült ki hogy nem százas a fazon.

2022. júl. 31. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Valaki terápiás jelleggel javasolta neki ezt hogy üljön és mosolyogjon. Utána gondolta, hogy ezt videóra is veszi, és volt aki nézte, hogy ül és vigyorog.

A betörős jelenetnél elmondta, hogy halálra volt rémülve és nem tudta mi van, de úgy döntött nem hagyja abba. Mikor benéztek hozzá, szerintem a "betörő" is frászt kapott, hogy ott ül egy srác és vigyorog a kamerába. Az se biztos, hogy valós betörés volt, volt aki szerint meg volt rendezve.

2022. júl. 31. 17:55
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
igen róla beszéltem, nem értem miért lettem lepontozva. 2-es voltam.
2022. júl. 31. 18:22
 6/10 anonim ***** válasza:
49%

Jah meg volt rendezve, mert minden betörés amit kamerára vesznek az meg van rendezve.

Okos.

2022. júl. 31. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

és had kérdezzem már meg, hogy hol mondta, hogy meg volt ijedve stb...

mert asszem az eredeti videóban ilyen nem hangzott el

2022. júl. 31. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki órákon át ül és mosolyog egy kamerávan az nem terápiás jelleg, hanem valami félrement a víztoronyban jelleg.
2022. júl. 31. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

Rendőrségi jegyzőkönyvet láttál??

Én nem. Valaki más motoszkált a házba, majd benézett. Most arra rá lehet fogni, hogy betörtek. De ettől mennyire lesz valós az eset?? Lehet akár lakótárs. Vagy egy haver akit megkért.

Volt olyan eset, mikor valóban volt elkövetés, nyílvános volt a lakhely, rendőrséget hívták a nézők, tettest elfogták. Az valós eset. Itt meg alig van infó. Meg tényleg az, hogy meg se moccant, rendőrt nem hívott. Pedig nem lehetett tudni, hogy van-e fegyver vagy valami. Lehet 2 perce van hátra. Az meg ül és vigyorog. De konkrét infó semmi. Viszont ettől lett felkapott. Szerinted nézettség (ergo bevétel) miatt nem éri meg egy ilyet megrendezni teljesen ártatlanul?? Pláne hogy utána nem is lehetett hallani, hogy mi van, ki volt a tettes, vagy bármi.

2022. júl. 31. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"Rendőrségi jegyzőkönyvet láttál??"

Nem, főleg azért is, mert nem ugyan abba az országban élünk és megnehezítené ennek az utána járását.

"Valaki más motoszkált a házba, majd benézett. Most arra rá lehet fogni, hogy betörtek."

Hát nehezen.

Csak benyitott valaki az ajtaján.

"Lehet akár lakótárs."

Tehát akkor még sem tett ki nyilatkozatot? xd

"Volt olyan eset, mikor valóban volt elkövetés, nyílvános volt a lakhely, rendőrséget hívták a nézők, tettest elfogták. Az valós eset."

Igen, random benyitottak hozzá és ennyi.

Te nem tudhatod, hogy ki lett hívva a rendőrség.

"Itt meg alig van infó."

okés, az ilyen infó hova kerül ki?

Hol lehet hivatalosan utána járni? :D

"Meg tényleg az, hogy meg se moccant, rendőrt nem hívott."

Nem tudom, ennek az embernek van olyan videója, hogy órákig ül egy helyben és inkább behugyoz, mint hogy felálljon és megszakítsa ezt az aktivitását.

Te az ilyet normálisnak gondolod?

"Pedig nem lehetett tudni, hogy van-e fegyver vagy valami."

Ez mióta releváns?

Non sequitur.

"Lehet 2 perce van hátra. Az meg ül és vigyorog."

Aham, mondom mentális beteg.

Van csomó videója amikor kopognak az ajtaján, bepisil kamerán, de inkább mosolyog.

Az ilyen képes rendesen cselekedni stressz helyzetben?

"De konkrét infó semmi."

Okés akkor járj utána a hatóságok oldalán.

Ha tudod merre lakik az csak segít :)

"Szerinted nézettség (ergo bevétel) miatt nem éri meg egy ilyet megrendezni teljesen ártatlanul??"

Akkor nem egyszer, hanem rendszeresen van megrendezve.

Plusz ő később nyilatkozott erről, nem ez volt a videó címe vagy leírása, hogy betörtek hozzám húhaaa.

Ha nézettséget akar, akkor nem vigyorogva ül őrákig, hugyozza össze magát száz videón keresztül.

Ha azt hiszed, hogy egy videó tényleges bevételt hozna ilyen kontenttel, akkor nagyon tévedsz.

"Pláne hogy utána nem is lehetett hallani, hogy mi van, ki volt a tettes, vagy bármi."

Rákerestél? Nem.

Max googleben.

Meg ki csinálna erről elsősorban valaki videót?

Az eredeti videós?

Egy mentális beteg aki napi szinten bepisál a kamera előtt, mert inkább ül, minthogy kimenjen wcre?

Őszintén mondom te nagyon fura világban élsz.

2022. aug. 1. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!