Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démonidézés, szerződés kötés...

Démonidézés, szerződés kötés (? ) bővebben lent

Figyelt kérdés
A "mendemonda" alapján,miszerint démonokkal lehetséges a "szerződés kötés", ez igaz? Valamint mik a feltételek ehhez? Első sorban értelmes, nem "poénoskodó" emberek válaszait várom.
2010. szept. 12. 21:20
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

Üdv!

A démonok léteznek és meglehet őket idézni ez nem olyan bonyolult az elküldésük vagy az alku megkötése na az már nem egyszerű egy démonnak a lelked kell vagy a szeretteid élete esetleg az egyik utódod aki még nem született meg nagy ára van a démonokkal való alkudozásnak ebbe a világba az emberek 90%-a csak a szemének hisz ezért nem lát de a maradék 10% hisz és ezért lát is láttam már szellemet vannak démonok is és a baráti körömbe majdnem mindenki hisz vagy látott hasonló jelenséget sokan vagyunk mi is ahhoz képest akik hiszünk és én is tervezek egy démon idézést mert démonná szeretnék válni hogy enyém lehessen az egész világ..

2016. márc. 16. 06:36
 42/44 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom figyeled e még a kérdést, de azért válaszolok. A démonokat nagy hiba csak keresztény szemmel nézni, hiszen ott ördögi lényeknek állítják őket be, akik nem képesek másra, csak pusztulást és fájdalmat okozni. Ez oltári nagy baromság. (A Kuroshitsuji-hoz inkább már hozzá sem szólok) Alapvetően nem gonoszak, csak kaotikusak és teljesen más elveik és nézeteik vannak, mint nekünk. Tisztelik a hatalmat, a becsületet és a büszkeséget. Az embereket nem igazán bírják. De szerintem nem kell elmagyarázni miért.

Az idézés pedig nem gyerekjáték. Nagyon sok minden kell hozzá, hogy tényleg démon legyen az, amit megidézel. Szerződéskötés? Nem ajánlom. Az biztos, hogy úgy alakítják a dolgokat, hogy nekik jó legyen. És ne hogy azt hidd, hogy képes vagy irányítani egy ilyen lényt. Ha megpróbálnád igen csúfos véget érnél...

Nos, mindent összevetve azt mondom, felejtsd el ezt az egészet. Ez nem játék és biztos lehetsz benne, hogy súlyos következményekkel jár.

2016. ápr. 19. 12:25
 43/44 Wolf8911 válasza:
HÁt elvileg, ha van Isten akkor vannak démonok is, akik, az én értelmezésem szerint bukott angyalok vagy hasonlóak, akik Luciferhez csatlakoztak anno. Hogy azóta születtek-e újabbak, vagy lehet-e démonizálni embereket, ha mondjuk a Pokolba jut (már ha létezik ilyen), azt nem tudom. Még soha nem találkoztam démonnal, vagy legalábbis igazi démoni formájában nem. Nem tudom létezik-e ilyen. Itt volt ki mondta, hogy kötött egy paktumot. Tőle kérdezném, látott-e ilyet, vagy mégis kivel kötött ilyet. Megidézted egy házban, vagy egy útkereszteződésben? Hogy nézett ki, mit mondott? Vagy csak badarságokat beszéltek vagy netalán átvitt értelemben mondotok valamit?
2016. máj. 31. 18:00
 44/44 anonim válasza:
23:38-assal kell, hogy egyetértsek. Annyit tégy meg, hogy elfogadod, hogy Jézus meghalt helyetted. Ebben áll az evangélium lényege. Örök életed lesz a mennyben, valamint a Földön egyre jobb emberré válsz. Az, hogy melyik utat járod, a te döntésed, viszont mindig vedd figyelembe, hogy mi lesz annak az útnak a végén! Mit szeretnél? Örök életet, vagy kárhozatot? Mert egy szerződés, ha letelik, akkor annak kötője meghal és pokolra kerül. Ha pedig már belementél egy szerződésbe (ezt az első értelmes válaszadónak is mondom egyaránt) és (jobbesetben) rájöttél arra, hogy neked ez nem jó és fel szeretnéd bontani, nekem kell rituális hülyeségekhez folyamodni és a fél életedet rááldozni a dologra, egyszerűen elég annyi, hogy ha Istenhez fordulsz. Elfogadod, hogy Jézus meghalt helyetted, kéred, hogy bocsássa meg bűneidet és imádkozol. Ez a legjobb megoldás!
2016. jún. 5. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!