Démonidézés, szerződés kötés (? ) bővebben lent
Üdv!
A démonok léteznek és meglehet őket idézni ez nem olyan bonyolult az elküldésük vagy az alku megkötése na az már nem egyszerű egy démonnak a lelked kell vagy a szeretteid élete esetleg az egyik utódod aki még nem született meg nagy ára van a démonokkal való alkudozásnak ebbe a világba az emberek 90%-a csak a szemének hisz ezért nem lát de a maradék 10% hisz és ezért lát is láttam már szellemet vannak démonok is és a baráti körömbe majdnem mindenki hisz vagy látott hasonló jelenséget sokan vagyunk mi is ahhoz képest akik hiszünk és én is tervezek egy démon idézést mert démonná szeretnék válni hogy enyém lehessen az egész világ..
Nem tudom figyeled e még a kérdést, de azért válaszolok. A démonokat nagy hiba csak keresztény szemmel nézni, hiszen ott ördögi lényeknek állítják őket be, akik nem képesek másra, csak pusztulást és fájdalmat okozni. Ez oltári nagy baromság. (A Kuroshitsuji-hoz inkább már hozzá sem szólok) Alapvetően nem gonoszak, csak kaotikusak és teljesen más elveik és nézeteik vannak, mint nekünk. Tisztelik a hatalmat, a becsületet és a büszkeséget. Az embereket nem igazán bírják. De szerintem nem kell elmagyarázni miért.
Az idézés pedig nem gyerekjáték. Nagyon sok minden kell hozzá, hogy tényleg démon legyen az, amit megidézel. Szerződéskötés? Nem ajánlom. Az biztos, hogy úgy alakítják a dolgokat, hogy nekik jó legyen. És ne hogy azt hidd, hogy képes vagy irányítani egy ilyen lényt. Ha megpróbálnád igen csúfos véget érnél...
Nos, mindent összevetve azt mondom, felejtsd el ezt az egészet. Ez nem játék és biztos lehetsz benne, hogy súlyos következményekkel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!