Megidéztem egy démont, akinek kérdéseket tettem fel. Elárulta, milyen irányba kell terelnem az életemet ahhoz, hogy sikeres legyek. Úgy tűnik, amit mondott, abban igaza volt.
A kérdésem az lenne, hogy előfordulhat, hogy később fogok csalódni, később fog kiderülni, hogy rossz útra terelt? Vagy lehet, hogy nem hazudott és segített rajtam?
Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de meglehet, hogy a drog szexel is helyetesíthető. De ahozkéne egy boszorkány partnernak, aki vevő az ilyesmire. mármint a démonidézgetésre és a szexre. Szerintem menstruáció idelyén hatékonyabb lehet a dolog. De csak filozófálgatok erről. Így ehez nincs tapasztalatom. Mármint szexeltemmár, de akkor pont nem. Lehet ez is számít.
2022. febr. 20. 16:00
42/50 anonim válasza:
Szia! A második dió vagyok és szegfűszeg. Bennem nincs vándor lélek, de az tény, hogy volt közöm démonokhoz, ami kétséges, hogy lehet-e múlt idő, mert ha volt, akkor van és lesz is. Azt gondolom, hogy mi nyitottak voltunk rá, dió+narancs+szegfűszeg, ezért jött át az üzenet.
2022. febr. 20. 16:07
43/50 anonim válasza:
Pontosan.Ezt mondom. Még mindig érződik a hatása DionArAnCsSzeGfűSzeG!
Mi megérezzük egymást!
2022. febr. 20. 16:14
44/50 anonim válasza:
Fura.
2022. febr. 20. 16:17
45/50 anonim válasza:
Nem olvasom végig a módszered, nem akarom. De érdekes, hogy ha vmi igazi, akkor bárhonnan közelíted, ugyanoda jutsz.
2022. febr. 20. 16:19
46/50 anonim válasza:
Nem kell félni tőle. A valódi szörnyek mind emberek.
2022. febr. 20. 17:43
47/50 anonim válasza:
Tudom, olyan igaz!! Még mindig te vagy?
2022. febr. 20. 17:48
48/50 anonim válasza:
37-41, 43, 46 vagyok és csak annak van hatalma igazán igent mondani, aki tudatában van annak, hogy mondhatna nemet is.
2022. febr. 20. 17:52
49/50 anonim válasza:
Én diószegfűszeg vagyok és az érzelmeim a plafonon vannak, mert nem csak én..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!