Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igazat mondhatott a démon?

Igazat mondhatott a démon?

Figyelt kérdés

Megidéztem egy démont, akinek kérdéseket tettem fel. Elárulta, milyen irányba kell terelnem az életemet ahhoz, hogy sikeres legyek. Úgy tűnik, amit mondott, abban igaza volt.

A kérdésem az lenne, hogy előfordulhat, hogy később fogok csalódni, később fog kiderülni, hogy rossz útra terelt? Vagy lehet, hogy nem hazudott és segített rajtam?

Nem kért érte semmit...

Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. jan. 26. 22:15
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Előzők vagyok.

Ja és a szex!

Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de meglehet, hogy a drog szexel is helyetesíthető. De ahozkéne egy boszorkány partnernak, aki vevő az ilyesmire. mármint a démonidézgetésre és a szexre. Szerintem menstruáció idelyén hatékonyabb lehet a dolog. De csak filozófálgatok erről. Így ehez nincs tapasztalatom. Mármint szexeltemmár, de akkor pont nem. Lehet ez is számít.

2022. febr. 20. 16:00
 42/50 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A második dió vagyok és szegfűszeg. Bennem nincs vándor lélek, de az tény, hogy volt közöm démonokhoz, ami kétséges, hogy lehet-e múlt idő, mert ha volt, akkor van és lesz is. Azt gondolom, hogy mi nyitottak voltunk rá, dió+narancs+szegfűszeg, ezért jött át az üzenet.
2022. febr. 20. 16:07
 43/50 anonim ***** válasza:

Pontosan.Ezt mondom. Még mindig érződik a hatása DionArAnCsSzeGfűSzeG!

Mi megérezzük egymást!

2022. febr. 20. 16:14
 44/50 anonim ***** válasza:
Fura.
2022. febr. 20. 16:17
 45/50 anonim ***** válasza:
Nem olvasom végig a módszered, nem akarom. De érdekes, hogy ha vmi igazi, akkor bárhonnan közelíted, ugyanoda jutsz.
2022. febr. 20. 16:19
 46/50 anonim ***** válasza:
Nem kell félni tőle. A valódi szörnyek mind emberek.
2022. febr. 20. 17:43
 47/50 anonim ***** válasza:
Tudom, olyan igaz!! Még mindig te vagy?
2022. febr. 20. 17:48
 48/50 anonim ***** válasza:
37-41, 43, 46 vagyok és csak annak van hatalma igazán igent mondani, aki tudatában van annak, hogy mondhatna nemet is.
2022. febr. 20. 17:52
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Én diószegfűszeg vagyok és az érzelmeim a plafonon vannak, mert nem csak én..
2022. febr. 20. 17:59
 50/50 anonim válasza:
Na meggazdagodtál azóta?
jan. 7. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!