Igazat mondhatott a démon?
Megidéztem egy démont, akinek kérdéseket tettem fel. Elárulta, milyen irányba kell terelnem az életemet ahhoz, hogy sikeres legyek. Úgy tűnik, amit mondott, abban igaza volt.
A kérdésem az lenne, hogy előfordulhat, hogy később fogok csalódni, később fog kiderülni, hogy rossz útra terelt? Vagy lehet, hogy nem hazudott és segített rajtam?
Nem kért érte semmit...
Köszönöm előre is a válaszokat!
Már bocs, de én sértésnek venném hogy egy sokak szerint kamu témába kamu kérdéseket tegyek fel csak mert szerintem hülyeség.
Én hiszek a démonokban és kiváncsi lennék ha kiderül a létezésük a tagadók mit mondanak? Kamu kérdéseket raknának fel a gyakorira?
De ha igaz, akkor bocsánatot kérek de akinek nem inge ne vegye magára.
"Már bocs, de én sértésnek venném hogy egy sokak szerint kamu témába kamu kérdéseket tegyek fel csak mert szerintem hülyeség." - Rendben, vedd sértésnek!
"Én hiszek a démonokban és kiváncsi lennék ha kiderül a létezésük a tagadók mit mondanak? Kamu kérdéseket raknának fel a gyakorira?"
Aha, én meg arra vagyok kíváncsi, hogy hogy derül ki a létezésük. Úgy, hogy sokan mondják, hogy látták őket?
Bárki láthat démont aki elkezd ezzel a dologgal foglalkozni. Egyszerűen aki ad egy esélyt a dolognak az látni fog. És ennyi. Aki nem hisz benne, és éppen ezért esélyt se ad neki, hogy meglássa, az nem is fogja. Ha egy olyan ember aki azt mondja, hogy ő nem hisz semmibe, de mégis adna egy esélyt a dolognak. Akkor ugyan úgy megláthatja az igazat. De ilyen nem fog megtörténni soha. :)
Mert annyira okosnak érzik magukat az emberek, hogy elég nekik a tudat, hogy úgy sincs. Megse próbálom mert úgyse.
"Mert annyira okosnak érzik magukat az emberek, hogy elég nekik a tudat, hogy úgy sincs. Megse próbálom mert úgyse."
Én szkeptikusan, de nyitottan állok mindenhez, épp ezért minden esetben a bizonyítékokat mérlegelem. A legtöbben, akik démont látnak, pszichés betegek, a maradék része pedig szimplán hazudik. Nincs semmiféle bizonyíték arra, hogy léteznének démonok.
Érdekesség továbbá az is, hogy az emberek mindig azt látják meg, amiben hisznek. Az ázsiai országokban sokan dzsinnt látnak, a keresztényeknek Jézus jelenik meg, a buddhisták a reinkarnáció és a karmával kapcsolatban szembesülnek bizonyítékokkal, te pedig démonokat látsz. Ha valamit el akar hinni az ember, akkor azt hajlamos meglátni, még akkor is, ha nem démonról, hanem egy fának az árnyékáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!