A menyasszonyom szellemeket lát, hová vagy kihez tudnék fordulni?
Figyelt kérdés
Azóta látja őket amióta meghalt a nagymamája, róla teljesen azt mondta hogy “visszajárt”. Elkezdte az én nagymamámat is látni almában, ébren érzi a jelenlétét. Ez előtt elmondása szerint egy nő hangját halotta aki szolitgatta. Ezt nem csak ő a család többi tagja is hallotta, viszont én mondtam neki hogy kérdezzen vissza, hogy “Igen?” Ekkor nem érkezett válasz. Ezt a nőt évek óta halja. Többször mondja hogy érzi más emberek jelenlétét. Én javasoltam neki az imádkozást nem nagyon használt. Bárki bármit tudna segíteni?2021. dec. 30. 23:06
1/15 anonim válasza:
Pszichiátria, és egy válóperes ügyvéd.
2/15 anonim válasza:
Szia!
Szerintem egy haz szenteseles nem artana!! Es az imadkozast sem art folytatni :) az Istenbe vetett hit, gyengiti a rossz lelkek erejet!
A not, akit evek ota hall/hallanak, nem feltetlenul lehet rossz lelek!
Ennek igazabol nehez a magyarazata.. talan hasonlo a Demonok kozott filmje.. mikor az oreg bacsi szelleme folyton basztatta a hazban lakokat a fotelban ules jelenletevel..aztan csak a vegen derult ki hogy miert mutatkozott, mert segitseget kert, hiszen Ot is fogva tartotta egy gonosz lelek!
Ennek biztosan van valami megoldasa, ahogy fentebb is irtam, meg kellene szentelni a hazat . Aztan majd kiderul hogy hatasos volt -e.
3/15 anonim válasza:
Meghalt mamája biztos nagyon megviselte, pszichiátert javasolnék.
4/15 anonim válasza:
Egyszer álmodtam olyat hogy dolgokat látok, fura mód álmomban azon reménykedtem hátha csak megkattantam, tehát ez alapján én a pszichiátert választanám.
5/15 anonim válasza:
Ha a nők félnek, meijednek jobban kell nekik a sex. Ezt használd ki. A nagymamádnak meg hangosan mondjátok ki a szobában ha látja a csaj, hogy távozzon a túlvilágra hogy leszülethessen ismét. Nem jók a borongó lelkek, lehűtik a szobát, kárbavész a jó fűtés. Menjen isten békéjével a ...
6/15 A kérdező kommentje:
A mamája kiskorában halt meg nem mostanság. Ma 21 éves nem hinnem hogy agyi bajai lennének. Én hiszek neki. Semmi más olyan befolyásoló dolog nem lehet gondolok itt traumát a ami ezt idézte volna elő. Sőt mamámat életében nem látta hogy a francba írta le hogy néz ki?
2021. dec. 31. 02:03
7/15 A kérdező kommentje:
Másrészt ha nem csak ő hallotta a szolitgatást akkor küldjem az egész családot orvoshoz?
2021. dec. 31. 02:07
8/15 anonim válasza:
Az egész család bolond, hagyd őket minél hamarabb. Az én menyasszonyom úgy becsavarodott nem hiszed el hogy nem mehettem ki az ajtón és a virágcserépbe hugyoztam egy hétig. Nagyon el tud hatalmasodni ám ez a dolog, vigyázz vele. A végén ráfogja isten akaratára stb.
9/15 anonim válasza:
Régi vita a vallás és a tudomány között a fenti kérdés. (Vajon az ember érzékszervei mindent észlelnek? Vagy a különböző emberek érzékszervei ugyanazt észlelik?) Lehet, hogy a szakember mellett a költözés is segítene.
10/15 anonim válasza:
Ha komolyan hangokat hall és hallucinál, nem csak azért mondja mert figyelemre vágyik, akkor mindenképp orvosi segítségre van szüksége, ez valami komolyabb betegség tünete is lehet, pl. skizofrénia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!