Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell EVP felvételt...

Hogyan kell EVP felvételt csinálni?

Figyelt kérdés

mondjuk a nagymamám házáról lenne szó, sokszor érzem hogy ott van, pedig meghalt 3 éve.

a házában halt meg, és minden évben a ház riasztója az évforduló napján beindul este 9 körül.

akkor járt a mama mindig haza a munkából.

de egész évben vannak olyan dolgok, mint pl: valaki mondta, hogy biciklivel ment el a ház előtt, és mintha az azcár látta volna az ablakban, meg én is, a hangját hallottam, meg olyan érzés, mintha sokszor ott lenne.

hogy kell EVP-t csinálni?

kamerát próbáltam, felvette az egeret.

a riasztó nem indul be az egérre, kisállíttűrő.

előre is köszi!

2010. szept. 9. 15:34
1 2
 11/17 anonim válasza:

[link]

itt le van írva.

2010. szept. 10. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, sikerült csinálnod valahogy?
2010. okt. 21. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:
elég egy jó mobil is hozzá csak hangot kell felvenni. A lényeg hogy kérdezel vársz egy picit megint kérdezel vársz aszt ha gondolod abba hagyod elég kicsi az esély hogy a telefonon vissza játszva egyből hallasz valami. feltezed gépre, sound forge-ot leszeded (nekem ez tetszik), és berakod a hangot és még látni is fogod a hanghullámokat meg minden (vagy mi a fenét). Szóval ha látsz ki ugrást akkor kel aszt a részt tanulmányozni. SOK sikert : )
2010. nov. 4. 13:06
 14/17 Avalanche ***** válasza:
Egy módszer szerint, amiről olvastam, elég bármilyen készülék ami alkalmas hang felvevésére és (esetenként visszafelé történő) lejátszására. Tanácsos monoton hátterzajt biztosítani, állítólag így jobban kivehető a "válasz".
2010. nov. 15. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi barátnőmmel egy elhagyott benzinkútra mentünk ki ,tudni kell hogy a tulajdonását leszorították az útról és meghalt,tehát bementünk a raktárba ,persze kamera bekapcsolva és a saorkban vérfoltok voltak láthatóak és mikor mondtam hogy nézd már vér akkor ilyen nevető hangott hallottunk ,persze egyből kirohantunk ,de amikor visszajátszottuk a felvételt érdekesen módon az a rész nem volt benne,valahogy hiányzott ,de nem tudom hogy hogy,a kamera végig bekapcsolva volt!
2013. máj. 12. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Az evp, ahogyan a neve is utal rá, elektronikus hangjelenség! Az átlag ember hallás tartomány 20 Hz-20 khz között van. A felvételt bárely Olyan mikrofonnal ellátott eszközzel készítheted amelyik legalább ebben a tartományban képes a hangrögzítésre. A visszahallgatása már nem ennyire egyszerű! Kell némi alapismeret a hang fizikájárol, valamintegy erre a célra alkalmas szoftware, pl. A cool edit pro egy több sávos harddisc recorder. Ha komolyan érdekel a dolog írj privátban!
2014. jan. 22. 15:00
 17/17 anonim válasza:
92%

Csak szólok hogy kamerával nem lehet felvenni.Az EVP (Electronic voice phenomenon) az egy elektronikai hang.Annak felvevését nem mindegy hogy mivel teszed.Az emberi fül 20Hz és 20000 Hz között hallja a hangokat.A legtöbb telefonnal vagy videókamerával nem lehet felvenni.Ha szellem vagy egyéb entitás hangját akarod felvenni akkor használj EVP recorder nevű eszközt.Ezek a hangok általában 5Hz és 20Hz között vannak.De vannak magasabb értékek is.

Remélem tudtam segíteni!

2015. jún. 29. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!