Hogyan kell EVP felvételt csinálni?
mondjuk a nagymamám házáról lenne szó, sokszor érzem hogy ott van, pedig meghalt 3 éve.
a házában halt meg, és minden évben a ház riasztója az évforduló napján beindul este 9 körül.
akkor járt a mama mindig haza a munkából.
de egész évben vannak olyan dolgok, mint pl: valaki mondta, hogy biciklivel ment el a ház előtt, és mintha az azcár látta volna az ablakban, meg én is, a hangját hallottam, meg olyan érzés, mintha sokszor ott lenne.
hogy kell EVP-t csinálni?
kamerát próbáltam, felvette az egeret.
a riasztó nem indul be az egérre, kisállíttűrő.
előre is köszi!
Nekem sikerült. Egyszerűen a bekapcsolod a mobilodon a hangfelvétel módot, majd kérdezel valamit, pl.: valamelyik elhunyt rokonodtól, utána vársz még néhány másodpercet, és utána állítod le a hangfelvételt.
Amikor kíváncsiságból kipróbáltam, nem hittem, hogy a kérdésemre válasz is fog érkezni.
De nem ajánlom, hogy háborgasd a "túlvilági rokonodat", mert nagyon rosszul fog esni neki. Megtapasztaltam.
Én is szeretnék tudni részleteket!
Mikor feltöltötted a gépre, akkor lehet hallani, vagy simán a telefonban is?
Megismerted a hangját, vagy csak egy hang beszélt?
Érthető, vagy bele kell képzelni?
Fel tudod tölteni?
18:43 vagyok
Amikor visszajátszottam a mobilon, akkor teljesen tisztán és hangosan lehetett hallani. A dédnagymamám hangja volt, aki 14 évvel ezelőtt halt meg. (Ez érthető, hiszen ő tőle kérdeztem meg, hogy milyen a halál után. Erre óbégatással felelt, ezért gondolom, hogy nem örült neki, hogy kapcsolatba léptem vele.)
Nem tudom feltölteni, mert néhány perccel később letöröltem. (Nagyon megijedtem, és édesanyám is.)
Szia!
Nem kell hozzá semmi különleges dolog. Elég bármilyen cucc, amivel hangot tudsz rögzíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!