A démonok őszinték az emberekhez?
jó nagy hazugság utolsók.
csak rémálmokat, paralíziseket és negatív spirituális élményeket adnak.
több értelme lenne ha valódi spirituális és paranormális képességekkel ruháznának fel vagy legalább szép álmokat adnának. mert valójában ezeket ígérik s mégis hazudnak és becsapnak.
lehet idézgetni de ne legyen már senki se vak.
Én nem tudom mit vártok tőlük, negatív pólusú lény mit csinálna?
Gondolj bele, a te legrosszabb éned őszinte lenne egy alkuban?
Ha démonokkal foglalkozol nyilván bevonzasz olyan entitásokat melyek rémálmokat és negatív paralíziseket okoz.
Tudni kell különbséget tenni. Mikor sátánista lettem és az első démonnal találkoztam, olyan boldog voltam mint még soha. Még meg is könnyeztem. Nekem is voltak utána rossz élményeim. Tudni kell, hogy mit mi okoz. A legdurvább élményem egy entitásal volt. Ők szeretik fitoktatni az erejüket. Csupán meg kell találni a dolgok nyitját. Nem sok embernek való ez a világ. Ha a halálfélelem elrettent akkor ez nem a te utad. Nyilván nem véletlen vagyunk kevesen. Démonnal ritkábban találkozik az ember, de az még sose volt negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!