Spirituális hitrendszerű emberekhez, esetleg buddhistákhoz szól a kérdésem. Többi lent?
csalódás ott van, ahol elvárás van
rajtad múlik, hogy milyen a kapcsolatod vele, igen. vedd észre, hogy nincs is kapcsolatod a személlyel valójában
nem a vele való kapcsolatodon kell dolgoznod, hanem a téged hozzá kötő emléknyomon (traumán?)
ha nem tudsz hinni, ne higgy. ha tudsz, higgy. ha nem tudod egyik megoldást sem tartósan fenntartani, hintázz köztük. tanuld meg élvezni a hintázást
ha nem akarsz csalódni, ne legyenek elvárásaid
ne köss hozzá pozitív érzést, ne köss hozzá semmit -minek is tennéd, ha ez a kapcsolat csak a fejedben létezik?
és dolgozz a szorongás valódi okainak felderítésén
Igazad van, hogy csak a fejemben létezik a kapcsolat, de ezen szeretnék változtatni. Azt szeretném, hogy legyen köztünk valami.
Csak jelenleg nem tudom bevonzzani, mert túl sok alacsony frekvencián mozgó (negatív) érzés van bennem a vágyaim mögött.
Köszönöm a választ!
egyes vagyok
Bob Ramóna segíthet, főleg ha a vegyes érzéseidet ki tudod tisztítani. Nézz utána a biztonságosan, az ambivalensen kötődő és az elkerülő személyiségtípusoknak.
Remélem, segítettem, és jó énmunkát kívánok!
UI. A fiú jó és rossz tulajdonságai is csak a fejedben léteznek.
"arra jutottam, hogy csak rajtam múlik, hogy milyen a kapcsolatom Vele"
Hát ez téveszme, sajnos. Egy párkapcsolat minden esetben két emberen múlik - kivétel nélkül.
Kedves 4/4! Valószínűleg másban hiszünk, de ez nem baj.
Én hiszek abban, hogy a saját világomban csak az jelenik meg, ami bennem van.
rendben,azért nem kellett volna lepontozni, ha "nem baj"
"hiszek abban, hogy a saját világomban csak az jelenik meg, ami bennem van."
-ez eddig rendben -csakhogy a fiú saját világában is az jelenik meg, ami benne van
Én nem pontoztalak le.
Így van, de az az ő világa, ez meg az enyém.
Tapasztaltam már olyat, hogy valakihez megváltozott a hozzáállásom és az érzéseim, és ő is máshogy viszonyult hozzám.
Csak most nehezebben megy.
Az, hogy megjelent az életedben, még nem jelenti azt, hogy közvetlen u.n. partneri kapcsolat, viszony is fog egymáshoz kötni titeket.
A világ egy tükör: bármit/bárkit látsz magad körül, az saját bensőd egy részét mutatja. Ha valami irritál, idegesít a másikban, azt jelenti, hogy az a tulajdonság benned túl sok.
Ha valami olyasmit látsz, amit te is szeretnél, azt jelenti, hogy az a valami belőled hiányzik.
Vizsgáld meg, milyennek látod őt, mi az amit csodálsz benne, ami tetszik a tulajdonságai közül, nézd meg, mi az, ami nem tetszik, ami zavar. Majd ezek után nézz a saját lelkedbe, és látni fogod, mi az, amit saját magadon javítani kell.
Ennyi. Egyelőre. Ha később mégis lesz köztetek valami szorosabb kapcsolat, akkor majd azt a szíveddel fogod érezni, és nem a "józan eszeddel" teremted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!