Mitől/honnan származhatott ilyen zaj?
Elég furán fog hangzani, de pár napja, több éjszakán keresztül, egy erősödő zajt hallottam, miután lefeküdtem. Először azt hittem, hogy a szomszéd szobában horkolnak, de elég lehetetlennek tűnt, mert az én és a szüleim ajtaja is zárva volt. És ez a hang, olyan volt mintha közeledne, egyre erősödne, és hangosabb lenne. Nem tudom máshoz hasonlítani, mint a nagyon furcsa horkoláshoz :D A második éjszaka hajnalba is felkeltem erre a zajra, és ugyanígy először halk volt, utána meg mintha közvetlenül, mellettem lenne.
Nem hiszem, hogy a padlásról jött volna, sem kintről.
Jajj de aranyos, most azt hiszed poénos vagy igaz? :)
Legközelebb próbálj meg valami eredetit...
Én szívrohamban haláloznék el, ha este ilyen hangokat hallanék. Komolyan, a szobám mellett közvetlenül van a padlás és vékony gipszkarton fal választ el. Mellettem van a tesóm szobája ahonnan tuti nem jöhet ilyen hang jah azt nem mondtam, hogy ez mind az emeleten van, mert 12 lépcső és pár méter választ el a szülőktől.
Most se kellene ilyet olvasnom, mert nem tudok aludni majd, de én már csak ilyen vagyok, horrorokat is nézek, pedig nem nagyon bírom, de szeretek félni (nem este, de ha már este kellene félni, akkor már haverokkal).
15/l
nekünk mikor a szomszédbácsi meghalt itt hagyták a kutyit mi etettük jöttek a rokonak a kutya nem sokra rá meghalt (mmint a bácsi rokonai jöttek a házba)
és egy csomó ideig hallottam morgást...:S
a szobám pont arra az udvarral van szomszédságban...
nemtudom mi lehetett
ja hozzátenném akik ide költöztek egy időre a rokonok nem bántak jól a kutyával mert elütötte egy kocsi és nem csináltak semmit vele
és a kutya meg lerágta a saját lábát ugy sajnáltuk szegényt
fenyegettük már a szomszédokat h vigyék el orvoshoz mert feljelentjük és nemsokra rá meghalt a kutya:(:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!