Mitől/honnan származhatott ilyen zaj?
Elég furán fog hangzani, de pár napja, több éjszakán keresztül, egy erősödő zajt hallottam, miután lefeküdtem. Először azt hittem, hogy a szomszéd szobában horkolnak, de elég lehetetlennek tűnt, mert az én és a szüleim ajtaja is zárva volt. És ez a hang, olyan volt mintha közeledne, egyre erősödne, és hangosabb lenne. Nem tudom máshoz hasonlítani, mint a nagyon furcsa horkoláshoz :D A második éjszaka hajnalba is felkeltem erre a zajra, és ugyanígy először halk volt, utána meg mintha közvetlenül, mellettem lenne.
Nem hiszem, hogy a padlásról jött volna, sem kintről.
én néha szívdobogást hallok éjjel. biztos nem az énszivem hallom mert nemegyezik az ütem. egyre hagosodik, végül elhallgat.
nemtudom mi lehet de elég ijesztő. 26f
Ilyen volt a zaj??:
http://www.youtube.com/watch?v=QdfsC5KhFzI
(kb. 35-ik másodperctől)
Mert ha igen, akkor szellem lehetett.
aki a linket dobta nagyon eltalálta. én a szívdobogás melett ilyen hangot is szoktam hallani néha.
megse merek mozdulni olyankor.
Nem ilyen a hang..valahogy az sokkal mélyebb, de a levegővétel gyorsasága hasonló :D
Láttam már azt a filmet, de lehet nem kellett volna megnéznem, habár kb. minden horrorra igaz ez nálam :D
én is szoktam ilyet hallani, meg az órámnak a ketyegését, pedig a szoba másik felén vn az asztalon, pedig hallom.
szerkezetes felhúzós óra.
olyan is volt, hogy poháttörésre ébredtem üveg törésre ébredtem egyik reggel, és aznap éjszaka törtek be a városban egy bankba.
pedig az KB légvonalban is volt vagy 3 KM-re.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!