Az érmelléki kuglófember valóban egy természetfeletti lény?
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 19:44
11/21 anonim válasza:
Igen ezért írtam... És nem a cukrosbàcsira gondoltam hanem Kampókézre
12/21 anonim válasza:
Bizony, egy sütőipari mutánsról van szó, olyan, mint a pomber maci.
Érmellék környékén 2011-12 körül rengeteg bejelentés érkezett a lényről, emberek és gyerekek tűntek el az erdőben és a környék romos sütőipari területén nyomtalanul, aki tulélte a találkozást az oly módon jellemezte a lényt, mint egy jól megtermett kuglóf minek vörösen izzik a szeme, finom diós-vaníliás illata van valamint jól elvisz és megesz.
13/21 anonim válasza:
Hát persze.
A jeti testvére, unikornison vágtatnak és az üveghegyen laknak.
Onnan járnak le, de csak Érmellékre.
15/21 anonim válasza:
Miért? Hogy a kérdezőnek igaza legyen, és megnyugodjon amúgy is eltorzult lelke...
16/21 A kérdező kommentje:
Honnan tudtad hogy eltorzultam? :0
2022. jan. 5. 23:03
17/21 anonim válasza:
Velociraptor, kussolj. Elég legyen már belőled meg az idióta "társadból". Ugyanis tudom, hogy Ufokurtató a másik felhasználód, mivel ugyanazt a hülyeséget mondjátok. De várjál, kitalálom te méretes barom: a kuglófember a reptoidok teremtménye, ami blablablabla és blablabla ide lett küldve felderíteni mert blablabla.... Te ócska ripacs...
19/21 anonim válasza:
Adalbert, nem kell a színjáték. Tudom, hogy te is Velociraptor vagy csak álnéven. Inkább menj aludni.
20/21 anonim válasza:
Bóknak veszem hogy azt hiszed Ő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!