Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Félek egyedül itthon van...

Félek egyedül itthon van valami "ellenszer"?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon és ilyenkor nagyon félek hogy nem csak egyedül vagyok...mit csináljak???
2010. szept. 6. 15:26
1 2 3 4
 31/36 konnerth ***** válasza:
Én is 14 vagyok de volt olyan hogy nővérem kirándult a volt osztályával anyámék meg külföldön dolgoztak azon a héten...tehát egy hétig enyém volt a kecó szerveztem 1 bulit, annyira nem volt jó de elment de másnap basszus azért beparáztam...de hogy mitől azt nem tudom...azóta is érdekel hogy mi volt az amitől megijjedtem mert amúgy látni nem láttam semmit.
2010. szept. 11. 12:35
 32/36 anonim válasza:
en most 18 vagyok de nekemis sokszor van olyan ha egyedul vagyok ithon foleg hamar este van hogy ha a nappaliba fekszek kb 5percenkent ranezek a szoba ajtomra mert mindig ugy erzem mint ha arrol figyelne valaki. meg regen amikor alberletbe laktunk alig mertem a furdoszobaba tartozkodni nem lattam semmit csak volt egy feszult erzes bennem ha beleptem. nemtudom mi okozza. meg sokszor ebredek arra hogy olyan mint ha valaki leult volna az agyamra. szoval tudom mit erzel. hala isten en keveset vagyok egyedul. de vilany felkapcs tv be es ugy jobb
2010. szept. 16. 16:42
 33/36 konnerth ***** válasza:
Én nemtudom hogy miért miért de ha bekapcsolom a tv-t(márpedig bekapcsolom) akkor sincs jobb érzésem mert akkor azt képzelem be magamnak hogy betör valami hülye gyilkos és mivel nem hallom a tv-től ezért a hátam mög jön és megöl vagy csak meg ijjeszt...röhejesen nevetséges az ami velem van de sajna nem tok vele mit csinálni...
2010. szept. 18. 23:53
 34/36 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerint tisztában vagy vele, hogy a rokonaid szellemei vannak veled. Az az ismerős aki látja őket, nem tud beszélni is velük esetleg? Szerintem meg kéne próbálnod "hazaküldeni" őket és akkor megszűnne ez az érzés. Én és a párom gyertyával csináltuk, de nem tudtuk, hogy kik vannak ott. www.szellemvilag.hu oldalt ajánlom, nézd meg és itt talán segítséget is fogsz találni erre!

Egyébként együtt érzek veled, én is eléggé félek egyedül lenni itthon, nekem is a gép és a tv ami "segít" ilyenkor...

2010. szept. 19. 15:01
 35/36 A kérdező kommentje:
nagyon köszi mindjárt meg is nézem :)
2010. szept. 19. 15:05
 36/36 anonim ***** válasza:
Neked is csak azt tudom tanácsolni,hogy nézd meg Bujka Antal honlapját és ha gondolod hívd fel.
2010. szept. 25. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!