Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Félek egyedül itthon van...

Félek egyedül itthon van valami "ellenszer"?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon és ilyenkor nagyon félek hogy nem csak egyedül vagyok...mit csináljak???
2010. szept. 6. 15:26
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
84%
Minek néz horror filmeket aki ennyire fél tőle? Én eddig az összesen röhögtem...
2010. szept. 6. 15:45
 12/36 A kérdező kommentje:
mondom nem nézek!!!soha enm láttam egy filmkockányit se
2010. szept. 6. 15:45
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább próbáld meg megszokni. Engem is frusztrált az egyedüllét régebben. Sötétben ne kapcsold fel a villanyt, legyél laza és természetes. És a horrorfilm is jó orvosság:)
2010. szept. 6. 15:49
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Vedd rá a párod valamilyen kisállatra :D Nekem kutyám van, és sosem érzem magam egyedül mert ha olyanom van odahívóm és vele foglalkozom.

Vehettek hörcsögöt is, azt is lehet babusgatni mégsem tart túl sokáig :D

2010. szept. 6. 16:16
 15/36 konnerth ***** válasza:
100%
Én leginkább a villanyokat szoktam felkapcsloni...zenét nem nagyon szoktam halgatni ilyenkor de ahogy olvastam az egyik kérdést lehet hoggy mostantól az is tervbe lesz véve...mellesleg tudom hogy mit érzel ilyenkor...bennem leginkább este tör rám ez az érzés ha egyedül vagyok és ha kicsit már fáradt...de ha napközben egyedül vagyok és csak egy ijjesztő hangot hallok akkor onnantól kezdve addig nem merrek ki menni a szobából amíg haza nem jön valaki.
2010. szept. 6. 18:25
 16/36 konnerth ***** válasza:
100%
Előző vagyok:bocsi elírtam ahogy a választ olvastam...
2010. szept. 6. 18:26
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
én a fürdőben vagyok így amikor fogat mosok... mindig hátranézek az ajtóra hogy nincs-e ott valaki meg a tükörben hogy nem-e áll mögöttem valaki :S egyébként tényleg, fények maxra, tv, egy jó film, valami ropogtatni való , net zene mondjuk viccek és máris elmúlik az érzet, egyébként a nagyszüleid meg egyébként is csak megvédenének, nem bánt senki :) csak ne legyen időd azon gondolkozni hogy jaj egyedül vagyok... :)
2010. szept. 6. 19:49
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor félek,arra gondolok,mennyi nehézséget átéltem már.Azokhoz képest egy szellemjárás felüdülés.Meg arra,hogy nagymamám a tanyám egyedül lakott hosszú évekig,még szomszédja sem volt és nem félt,nem is lett semmi baja.Én meg itt lakok a városban,szomszédokkal körülvéve.Esetleg betörőtől félhetnék,de azt úgyis meghallanám,ha be akarna törni és van telefonom...szóval,ha mindezt végiggondolom,már nem is félek.A magány érzése az ijesztő,de az másfajta félelem...az inkább félelmetes szomorúság.
2010. szept. 6. 19:56
 19/36 anonim ***** válasza:
nekem rendszeresen kattog valami a szobámba. hetente 1-2 szer esténként ablak felől valami kattan egy nagyot. de már ugy 3 éve. nem tom mi
2010. szept. 6. 20:08
 20/36 anonim ***** válasza:
2010. szept. 7. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!