Félek egyedül itthon van valami "ellenszer"?
Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon és ilyenkor nagyon félek hogy nem csak egyedül vagyok...mit csináljak???2010. szept. 6. 15:26
21/36 anonim válasza:
Én meghallgattam.Hát,a félelemre szerintem nincs befolyása.Viszont alaposan be lehet tőle depizni :(((
22/36 konnerth válasza:
A kattogást okozhatta a villany kihülése is mert a régi házamban nekem is csinálta...mindig 13 percel azután hogy lekapcsoltam a villanyt...a számot nem azért írtam hogy ijjedjetek meg csak télleg így volt.
23/36 KÁELEF válasza:
Megkérdezném hogy mitől félsz, mert ez nem derült ki a kérdésedből.
24/36 A kérdező kommentje:
nem pévastad el a kérdésem?leírtam hogy mitől félek...minek szól olyan közbe aki nem tudja felfogni ezt..
2010. szept. 8. 07:20
25/36 A kérdező kommentje:
*olvastad elírtam sorry
2010. szept. 8. 07:21
26/36 anonim válasza:
a legjobb tanács: tv bekapcs, összes villany fel a lakásban, és beszélj pl az egyik barátnőddel. hidd el, megnyugtat :D
27/36 KÁELEF válasza:
Elolvastam de abból semmi nem derül ki, ha csak az nem hogy valamilyen irracionális félelmeid vannak.
28/36 A kérdező kommentje:
Istenem!!nehéz a felfogás???félek hogy nem egyedül vagyok itthon tehát szellemek vesznek körül..mert érzem a jelenlétüket és az egyik ismerősöm látja is őket és pontosan leírta hogy ki avn itt és iszonyat csodálkoztam hogy honnan tudja azokat a távoli rokonaimat akiket soha sem említettem neki meg soha nem látta hogy hogy néztek ki...eléggé ilyesztő
2010. szept. 9. 08:31
29/36 KÁELEF válasza:
Lehet hogy nehéz a felfogásom, de legalább nincsenek szellemeket hallucináló ismerőseim, de ha volnának sem foglalkoznék velük mert a hülyeség fertőző.
Neked sem kellene, mert bekattansz asztán csinálsz valami baromságot.
30/36 anonim válasza:
Én 14 vagyok és volt már olyan hogy három napig (éjszaka is) teljesen egyedül voltam itthon. Először nagyon paráztam,hogy lesz valami furcsa vagy ilyesmi de aztán bele gondoltam,hogy miért is bántana engem egy "szellem" vagy ilyesmi. És ha a nagyszüleid haltak meg ott akkor semmi rosszat nem akarhatnak neked,sőt inkább megvédenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!