Hallottál már a Mike rém nevű lényről?
Figyelt kérdés
Elég közismert lehet, mert már sokszor hallottam a nevét, de fogalmam sincs, ki vagy mi ez a bizonyos rém.2021. nov. 25. 21:26
2/8 anonim válasza:
Igen, de ártalmatlan, olyan nyájas hogy kenyérre lehet kenni. :))
4/8 anonim válasza:
Ha megtörténik az észlelés futok a kamerámért és rögzítem. Ezt szoktam tenni a bejárati ajtómmal is, ami időnként nyitogatja önmagát.
5/8 anonim válasza:
Állítólag egy észak magyarországi húsüzemben valamiféle titokzatos események során egy húsüzemi massza életre kelt és ezt a pástétomos lényt hívják a környékbeliek Mike rémnek. Az üzemet az eset végén bezárták, azóta is romosan, elhagyatottan áll... az évek alatt több helybeli embert is eltűntnek nyílvánítottak akik a lezárt üzem területére mentek, ami érdekes, hogy nem is keresi őket senki, tehát a történtek valósak és titkolják.
6/8 anonim válasza:
Sőt én már ettem is belőle. Könnyű megfogni mert általában nem mozog gyorsan, bár én láttam már nagyon sebesen gurulni. A fémes páncélt ami a testét borítja könnyű átvágni es lefejteni róla, de nem éri meg: elég rossz íze van...
7/8 anonim válasza:
Én titokban nyalogatni szoktam amire eléggé impulzív reakciókat szokott tenni. Olyan is volt, hogy egész éjszaka kergetőztünk a pajta körül.
8/8 anonim válasza:
Múltkor úgy megijedtem tőle,hogy a tudatalattim rögtön lefordította angolra,Mike rémből My scream lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!