Miért nem tesz már valaki valamit a Regent ház szellemeivel?
A Keleti Karoly u. és a Margit körút sarkán állt a két világháború között a Regent ház, amely Budapest ostroma alatt összeomlott. A pincében rejtözködő emberek zöme élve lett eltemetve a romok alatt, és borzalmas körülmények között halt meg. Csak évek mulva tudták kiemelni a holttesteket, és még most is van olyan mumifikálodott test amit az orvosi egyetemen őriznek, és azóta sem sikerült azonosítani.
Azóta több bosszúálló lélek is van ott. Az embereket többször is érte már támadás. Én magas is két alkalommal szenvedtem el ilyet. Miért nem foglalkozik már valaki ezzel aki ért hozzá?
Hol vannak már azok a mocsarak?
Rég fel lett töltve, le lett betonozva minden. Megette a fene, ha abbol még mindig párologna valami.Szeméttelepre meg általában hál istennek nem szoktak építeni. De ha így is lenne, akkor arrafelé tömegesen halucinálnának. Már pedig eléggé ritka, hogy valaki paranormális jelenségeket lásson.
Hát nem tudom...Én eddig 3 hotelben dolgoztam. Egy hotelben rengetegen vannak általában. A háromból két hotelben tuti volt szellemjárás mert egyikben még a nagy szkeptikusok is saját szemükkel látták a jelenést, a másik hotelben is voltak racionálisan nem magyarázható történések. Pl egyik szoba ajtaja állandoan kinyílt magától, pedig a zár milliószor le lett ellenőrizve, nem volt baja. És nem csak kinyílt az amúgy automata (kártyás) zár, hanem ki is tárult az ajtó. Huzat nélkül. Mikor odakerültem és ezt még nem tudtam, már akkor is utáltam azt a felső szintet mert kb kézzel foghatóan érzékelhető volt, hogy "van ott valaki, valami" akkor is, ha üres volt az egész emelet.
Volt, hogy felmentem, nem volt lakó fent. Ahogy bementem, direkt ellenőriztem, az evidens szoba ajtaja zárva volt, ellenőrzésképp meg is rángattam az ajtót kétségtelenül zárva volt. Bementem a szomszéd szobát ellenőrizni. Kijövök és mit látok? Szomszéd ajtó sarkig tárva. Persze megmagyarázták, hogy huzat... Aha, mikor minden ablak full zárva volt szél meg sehol.
Harmadik hotelben látni nem láttunk semmi furcsát, de ott meg elég fura energiák voltak bizonyos részein az épületnek és egyik hasonló érzékekkel megáldott kolléganőmmel ugyan azokon a helyeken éreztük, hogy "valami nem stimmel" abban a szobában v helyen.
Söt, ahol sokan megfordulnak, hozhatnak magukkal "dolgokat".
Entitásokat, energiákat.
Szerencsére a legtöbb esetben nem jelentenek veszélyt, inkább csak zavaróak annak, aki érzékeli őket. Van, hogy a figyelem felkeltés a céljuk, zavarodottak, segítséget akarnak.Ez különösen igaz lehet azokra, akik hirtelen, erőszakos vagy tragikus halált haltak, mint a Regent ház szellemei is.
Hozzáértő v látó eltudja üldözni őket, de mindig lesz utánpótlás. Egyszerűen köztünk vannak. Ami nem baj, amíg nem válnak tolakodóvá.
Kínában a lakosságot figyelik meg. Sajnos nem a kísértetekre vannak ráállva, hanem nagyon is az élőkre.
Sajnos az ottani kommunizmusnak a szellemek vajmi keveset árthatnak.
Nem szabad bolygatni őket!
Amíg ott vannak egy kupacban, nem kell tartani a bárhol, bármikor felbukkanásuktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!