Miért nem tesz már valaki valamit a Regent ház szellemeivel?
A Keleti Karoly u. és a Margit körút sarkán állt a két világháború között a Regent ház, amely Budapest ostroma alatt összeomlott. A pincében rejtözködő emberek zöme élve lett eltemetve a romok alatt, és borzalmas körülmények között halt meg. Csak évek mulva tudták kiemelni a holttesteket, és még most is van olyan mumifikálodott test amit az orvosi egyetemen őriznek, és azóta sem sikerült azonosítani.
Azóta több bosszúálló lélek is van ott. Az embereket többször is érte már támadás. Én magas is két alkalommal szenvedtem el ilyet. Miért nem foglalkozik már valaki ezzel aki ért hozzá?
:D
Milyen támadást?
Rád huuu~ -zott vagy mi? XD
A Mechwart ligettől jöttem lefelé este, és valami megragadta a lábam. Lenéztem, és minha egy kéz nyúlt volna ki a járdából, de rögtön el is engedte. Mire jobban megneztem volna már nem volt ott.
A másik az fél éve volt. Az okmanyiroda falánál állt egy ember balonkabátban és kalapban háttal az utcának és arccal szorosan a falnak. A tulsó oldalról néztem mi a fenét csinál, amikor megfordult, es az arca fekete volt, a szája helyén pedig egy nagy üreg, és mintha morgott volna. Elfutottam...
De más emberek is mondták hogy ott fura, ijesztő dolgokat lehet látni, vagy tapasztalni.
Megnéztem képeken ezt a Regent házat. Én távol élek Budapesttöl, nem tudom, élőben milyen lehet a környéke, de így képekről nagyon kisugárzása van a régi Regent ház helyén található épületnek is. Megérzéseim szerint eleve rossz helyen van /volt az az épület. Elég reménytelen helynek tűnik, lehet hogy már ez hozzájárult az épület tragédiájához.
És persze ahol ilyen tragédia megtörtént, ott nem csoda, ha zajlanak a psrajelenségek is. Tehát ez több szempontbol sem tűnik egy szerencsés épületnek.
Semmi pénzért nem laknék még a közelben sem. Nagyon lehangoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!