Mit jelent az ha valaki kristály vagy indigógyermek?
Azért néztem ide, mert én is szerettem volna tudni, hogy mit jelentenek ezek, mert egyre többet hallom, de mindig jelentés nélkül.
Szép számmal látok itt azonban mérhetetlenül hasznos válaszokat, úgyhogy továbbra sem tudom, mire föl mondják egy gyerekről, hogy kristály vagy indigó.
A tv mesékről meg csak annyit, hogy ha valaki odafigyel, akkor tud szelektálni, meg rögzíteni. Ennyi odafigyelést megérdemel a gyerek, akár indigó, kristály vagy tudom is én! Vagy nem?
Marha divatos lett és nagyon vagány mindent és mindenkit leugatni mindenféle háttérinfo nélkül.
De egyáltalán, ha valaki nem hisz ilyesmiben, akkor mi a véreres fűzfán fütyülő fakeretes rézangyalának válaszol ide????????????????????? :
Kategória: Ezotéria > Természetfeletti lények
az indigó gyerekek az öregebbek, általában legfeljebb 15-20 évesek lehetnek most, de szokás azt mondani, hogy vannak "előbb leszületettek"..
a kristálygyerekek jöttek utánuk, és vannak még valamiféle csillaggyerekek..
de továbbra is azt mondom okkultistaként, hogy ezek téveszmék.
Had válaszoljak erre a kérdésre.
Mi az összefüggés az indigógyerekek vagy a kristálygyerekek és a kölcsönkapottak között?
Mindegyik kategória olyan fejlett lelkeket takar, akik vagy előzőleg, vagy már korábban más bolygórendszerekben éltek, de később leszülettek a földi közösségbe. Jellemzően igen nagy tudást rejt a tudatalattijuk.
Az indigógyerekeknek pontos emlékeik vannak az előző életükről. A kristálygyerekek már csak benyomásokkal rendelkeznek. A Kölcsönkapottakra is jellemző az, ami az indigókra, de testi alkatukban is hordozzák a származási rendszerben jellemző alkatot.
2007 januárjától születnek ún. csillaggyermekek. Számukra az a csillagkép hordoz érzelmi töltést, ahonnan a lelkük származik. Mindegyik kategória visszavágyik oda, ahonnan ideszületett. Számukra a földi környezet olyan, mintha egy felnőtt embernek az óvodába kellene visszaülnie.
Utolsó: menjél el az ezótévébe jósnak.
első
Én indigó vagyok. Moon a nevem. olvasd el amit irtam., lehet te is indigó vagy.
Indigók jellemző személyiségjegyei, és megfelelő nevelésük
Magasabb elvek szerint élnek, mivel tisztában vannak az élet igazságával. Azonban ez az érzékük csorbát szenvedhet agresszív szülők vagy nevelők hatására, akik rossz példát állítanak eléjük.
Tudják, hogy egyensúlyban kell élnünk önmagunkkal és környezetünkkel, gyakran erős a kapcsolatuk a természettel, az állatokkal
Teljesértékűségüket jelzi, hogy gyakran egyesítik magukban a férfi és női aspektusokat (andro gin típus). Egyszer nagyon erősek, kitartóak (jang), máskor rendkívül érzékenyek és könnyen elsírják magukat (jin) még felnőtt ként is.
Ismerik az alapelvet, mely szerint a Világegyetemben minden összefügg. Látják a kauzalitás törvényének működési elvét. Könnyeden megértik az okokat, és éppen ezért tudják segíteni embertársaikat tanácsadókként.
Nem lehet olyasmire kényszeríteni őket, amit nem szeretnének, még ha büntetéssel is fenyegetik őket. Nem vesznek bele érzelmileg olyan mélyen a konfliktushelyzetekbe, hamar túllépnek dolgokon, de az alacsonyabb rezgéseket idővel ők kerülni kezdik. Ha például a szülő állandó kiabálással próbálja megnevelni, negatív hangrezgésével és programjával (pl.: „Te hülye gyerek…mindent elrontasz”) károsíthatja auráját, amire a válasz hosszú távon a szülőtől való elhidegülés lesz.
Hajlamosak rá, hogy különcök legyenek. Mivel őket sem értették/értik meg
Őszinték, nyíltak mindenkivel. Ez gyakran értetlenséget vált ki az emberekből, hisz bántó is lehet őszinteségük. Ez azonban nem baj, hisz éppen az a céljuk, hogy rávilágítsanak a szálkákra szemünkben
Nem látnak határt a játék, nevetés, kapcsolat és munka között. Az életnek aspektusai egységes tapasztalatot alkotnak sokuk számára. Képesek a jelen Nagy a tudásvágyuk, fontos számukra a struktúra, hogy átlássák az összefüggéseket. Nem fogadnak el egyszerű válaszokat, a valóságra kíváncsiak. Muszáj, hogy érezzék a válaszok mélyebb okát. Csak nehezen azonosulnak a hagyományos leegyszerűsített, bomlasztott iskolai témákkal, amikben nehéz meglátni az összefüggéseket az egyes tárgyak és a spiritualitás köztpillanatban megélni mindazt, amivel foglalkoznak. Ha az óvónők vagy a tanárok nem engedik saját meggyőződésük szerint cselekedni őket, hatalmas ellenállást ébreszthetnek bennük
Nem értékelik túl az anyagi dolgokat, de rendkívül fontos számukra a tárgyak lelke.
Nehezen tudják szavakban kifejezni magukat, hisz a nyelv is csak egy norma az emberi társadalomban, ami túl korlátozott számukra. Emiatt nem beszélnek sokat spirituális tapasztalataikról, és ezért olyan érzékenyek a telepátia használatára.
Nagy a tudásvágyuk, fontos számukra a struktúra, hogy átlássák az összefüggéseket. Nem fogadnak el egyszerű válaszokat, a valóságra kíváncsiak. Muszáj, hogy érezzék a válaszok mélyebb okát. Csak nehezen azonosulnak a hagyományos leegyszerűsített, bomlasztott iskolai témákkal, amikben nehéz meglátni az összefüggéseket az egyes tárgyak és a spiritualitás közt
sokszor van valamilyen ételallargiájuk, s nehezen viselik a negatív környezeti hatásokat, mint például a szennyezett levegő.
A legtöbb indigó halak csillag jegyű, 1990 után születő.
E közös vonásaik ellenére különböznek céljaik szerint, van amelyik művész, van amelyik tudós, és van amelyik a Föld megmentéséért küzd. Ezek az irányultságok azonban már gyerekkorban láthatók.
Talán az indigó gyerekek segítenek, hogy túl legyünk ezen a materialista gondolkodásmódon. Az ilyen gyerekek száma egyre nő, szinte minden tág értelemben vett családban található egy-egy.
Egy fajta felsőbbségi tudattal jönnek a világra (és sokszor így is viselkednek).
. Úgy érzik, megérdemlik, hogy „itt legyenek” és csodálkoznak, ha valaki ezt a nézetet nem osztja.
Az önbizalom nem probléma a számukra.
Nehézségeik vannak az abszolút tekintélyelvűséggel (elvárják a magyarázatot és a választási lehetőséget).
Egyszerűen nem tesznek meg bizonyos dolgokat; például nem szeretnek sorba állni.
Csalódottá válnak az olyan rendszerektől, amelyek rutinnal működnek és nem követelik meg a kreativitást.
. Gyakran más megoldásokat találnak bizonyos problémákra, mint a társaik az iskolában, mint a szüleik odahaza; emiatt nonkonformistának tekintik őket.
Antiszociálisak, hacsak nem a magukfajtával vannak együtt. Ha nincs körülöttük
hozzájuk hasonló, gyakran magukba zárkóznak, és az az érzésük támad, hogy senki emberfia nem érti meg őket. Az iskola nehezen viselhető el a számukra.
. Nem reagálnak a fegyelmező ijesztgetésre („Na várj csak, amíg apád hazajön és észreveszi, mit csináltál!”).
11:02, ha az általad írott dolgokból indulunk ki, akkor én is indigó vagyok, márpedig nem illek bele a korkategóriákba.
Továbbra is vallom, hogy az emberiség egésze változik, nem külső leszületések történnek, hanem a közös tudatból egyre többet és többet kapnak a születők.
A gondolatiság, az összefüggések meglátása, megélése pedig nevelés és tanulás kérdése, összetett pszichológiai hatások együttese.
bármely gyermek tudatában van annak, hogy minden úgy történik, ahogy kell. nincs olyan indigó és egyéb gyerek, aki a teljesnél jobban tudatában lehetne ennek. Hogy nagykorúságuk idején előtt és után milyen műveltség, érzelmesség, és gondolatiság jellemzi őket, az a fentebb leírtaktól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!