Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell szellemet idézni...

Hogyan kell szellemet idézni biztonságosan?

Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 14:30
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Engem ez a téma nagyon érdekel, két kérdésem lenne. Egy hol lehet ezt tanulni? Kettő ki a díleretek?
2010. szept. 4. 20:46
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Szellemek nem léteznek... Na ja, benned is csak egy beégetett program fut. :D
2010. szept. 5. 00:01
 33/40 anonim válasza:
szia én ilyennel foglalkozom és én tudom hogy milyen veszélyekkel jár ez ha valaki megszakítja a kört péld: ha többenidéztek vagy véletlenül nem tudod visszaküldeni gondolj bele azért az a családtagjaidra is kihat .szokott veled olyan történni hogy pl:kimész a konyhába és úgy érzed mintha ott lenne valaki?
2010. szept. 5. 11:47
 34/40 anonim válasza:
kotonnal a fejeden
2010. szept. 5. 13:33
 35/40 anonim válasza:

"tegnapelőtt 12:57"!

Kérlek, sorolnád a példákat? rbaby

2010. szept. 5. 13:34
 36/40 anonim ***** válasza:

"ezt nem tanulni kell te bunkó hanem ez vele született adottság és a

drogosoknak van dillerjük lehet hogy ezt a szót te rendszerességel

használod és megtanultad ......." ezt kaptam e-mailbe, szóval én vagyok a drogos aki nem hallucinál dolgokat stb?

2010. szept. 5. 14:29
 37/40 anonim ***** válasza:
76%

tegnapelőtt 12:49-

van mód arra, hogy a konkrétan idézendő személy jöjjön át( láttam már ilyet néhányszor)a lényeg a varázsló azonosulása, bár abban igaza van az ismerősödnek, hogy egy nyitott kapu felettébb csábító egy démonnak, ám még így sem törvényszerű, hogy démon jön.

Azért hoztam példának egy kisebb démont, mert ha valaki elég erős ahhoz, hogy azt leküzdje, kb 95%-ban biztonságban is van, még akkor is, ha az esetleges kisdémont még nem ismeri- a nagyokat viszont a legképzettebb mágusok sem biztos hogy le tudják győzni.

A legtöbb neten keringő idézési mód vagy konkrétan rossz lényeket hoz át,vagy hatástalan, ha valaki ilyensmit akar és nem talál ismerőst, aki kiokosítaná, annak nagyon meg kell szűrnie az infókat, kezdve onnan, hogy a honlap, milyen komolyságú.

agy hardver-szoftver gondolathoz:

nos, az agy és az idegpályák, idegek tulajdonképpen funkcionálisak, megadják a formát, és irányt, amin a tudatos vagy tudattalan folyamatok szoftverként futnak.

2010. szept. 6. 08:51
 38/40 anonim ***** válasza:
Sehogy!! Nem lehet BIZTONSÁGOSAN idézni.És ne idézd őket!!!!! Veszélyes, mert fogalmad sincs milyen erőket tudsz életre hívni.
2010. szept. 8. 21:26
 39/40 anonim válasza:
0%

Tisztelettel megkérném azokat akik nem hisznek ezekben a dolgokban NE irjon kommentet . Ha nem hiszel benne mért nézed meg ezeket a kérdéseket .

A kérdésre válaszolva csak mágus mellet idézzél . De akkor is csak vészhelyzetben . Amellet meg eléggé drága . Én konkrétan 15.000 ft-ért vállalom mert még bele is lehet halni .

2010. nov. 2. 18:55
 40/40 anonim ***** válasza:
pia és kábító illetve bódító szerek társaságában nagyon veszélyes kihívod magad ellen a sorsod!Ismerek olyan embert aki már ezeket így együtt próbálta de a szellem nem került bódult állapotba és ellvitte a túlvilágba.Ez egy kocsma a túloldalt!:)
2011. aug. 31. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!