Hogyan kell szellemet idézni biztonságosan?
a titok film egy amerikaizált gagyi prezentálása egy jó gondolatnak.
Egyébként kedves utolsó, az agy hardwer-szoftver felfogása tudományosan elfogadott.
nem a majomtól, hanem egy majomszerű őstől, ami közös őse lehetett a majmoknak és az embereknek.
Az élővilág tele van arra vonatkozó példával, mennyire eltérőek lehetnek a közös őstől származó élőlények.
Akár hiszel ebben, akár nem igazán, minek kockáztatni?
Olvastam a korábbiakat. Akkor sem érdemes, ha spirituálisan magas szinten vagy, és vissza tudsz parancsolni egy kisebb démont.
1., honnan tudnád, hol tartasz?
2., mi bizonyítja, hogy kis démon jön át?:D
Amúgy.
Van egy démonűző (klföldi) pap ismerősöm. Azon kevés ilyen személy egyike, aki komolyan veszi a hivatását. Nem feltétlen házakból, inkább emberekből űzi a gonoszt.
Nem láttam sosem mit és hogyan csinál, de egyszer mondta, hogy az ilyen idézéseknél SOHA de SOHA nem a megidézett jön vissza. Mindig valami gonosz! Megnyugvást egy megidézés sosem adhat.
Nem tudom, hallott-e már valaki, hogy ilyen szituációban nem félelem töltötte el a jelenlévőket?
A hívott nagypapa még ilyesztegetne bárkit? Maga a félelem a legjobb bizonyíték.
Ha valaki nem hisz az ilyenekben, az is jó. Minél többet tudsz az ilyen dolgokról, annál nagyobb veszélyben is vagy. Ha az ember nem foglalkozik ilyesmivel, akkor elvben és általánosságban a rá néző ilyen jellegű veszély is kisebb.
Nehogy kipróbáld, tényleg nagyon nagyon veszélyes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!