Hogyan kell szellemet idézni biztonságosan?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 14:30
11/40 Neménvagyokaz válasza:
Egy pentagramma-ba kell zárni magad/a szellemt, de semmi garancia nincs rá hogy működik, mert spirituálisan is felkészültnek kell lenned egy szellemidézéshez. Ha nincs nyomós okod rá, hogy szellemet idézz ne tedd. Gondolj bele: te sem örülnél neki ha az éjszaka közepén elrángatnának valahova, csak mert az valakinek jó buli. Mellesleg az se biztos, hogy a szellem érti amit mondasz neki.
12/40 anonim válasza:
23:20, lehet hogy még nem tapasztaltad, de a valóság az, hogy igenis léteznek, ráadásul tőlünk nyugatabbra az evp-t tökéletesen bizonyító erejűnek tartják arra, hogy az ember halála után egy másfajta állapotba kerül. Ezt nevezheted szellemnek, vagy öreganyó bütykének, attól még létező jelenség.
13/40 A kérdező kommentje:
És segitségűl hívhatom őket mongyuk hogyha 1 hozámmtartozó személy élete forog kockán ?
2010. aug. 30. 19:30
14/40 anonim válasza:
sehogyan mert szellemek akárki akármit mond nem léteznek ha meg igen akkor hiszem ha látom.
15/40 anonim válasza:
azt mongya a biblia,porból lettünk,porrá leszünk!én nem vagyok hívő,és a szellemekben sem hiszek.az van amit látunk.a többi,csak az emberi agy játéka.ha meghalunk,semmik leszünk,a szellemünk bennünk él,az maga az agyunkban lévő képzelet!és ha végünk,az agy kiallszik,a szellemünk is velünk együtt.a testünk pedig semmi lessz!javaslom az agy kontrollt,ebben hiszek.az ember megtudja magát gyógyitani!mindent csak akarni kell!jobbulást a rokonnak!
16/40 bslayer15 válasza:
Régen mindenki ördögöket, meg angyalokat látott a gardróbban, ma viszont szellemeket, és zöld alieneket. A rögeszmék nem változnak, csak az idő telik.
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
17/40 anonim válasza:
Ha a túlvilág segítségét kéred, szerintem ne idézgesd, ugráltasd az ott lakókat. Minden vallás lehetőséget nyújt arra, hogy kérj: erre való az ima. Ha a túlvilágról vársz segítséget, javaslom próbálkozz ezzel...
18/40 anonim válasza:
Ha ilyen kérdéssel indítasz, akkor azt ajánlom hogy inkább ne csináld. Több baj lehet belőle mint hasznod, és csak hozzáértő tudja biztonságosan csinálni.
19/40 anonim válasza:
Az agykontrollosnak: ismered a software és a hardware közti különbséget? Nekem senki ne mondja, hogy az agy gondolkodik.
Nem hisztek a szellemekben? És? Én meg nem hiszek bennetek :P Ettől függetlenül még nem kell lehurrogni másokat a hitük miatt.
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
20/40 anonim válasza:
Úgy, hogy szakemberhez mész, pl egy megbízható médiumhoz és ő idézi meg. Otthon ilyet ne csinálj, ha nem értesz hozzá, mert úgy semmiképpen nem lehet biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!