Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egyik este a tükörbe néztem...

Egyik este a tükörbe néztem és fura dolog történt. (bőv lent) MI volt ez?

Figyelt kérdés
A tükör fénylett pedig nem volt sehol villany vagy más és egy árnyék suhant el pedig mindenki aludt. A tükörben mögöttem fényvolt pedig igazából sötét volt...
2010. aug. 29. 13:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
auralátás? utánna nézünk hátha... egyébként nem képzelünk bele semit csak elmondta h mivolt de nem tugytuk megmagyarázni h mivolt ezért kérdeztük meg csak ez a kategória tűnt legjobbnak...
2010. aug. 29. 16:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
telihold van, úgyhogy sokkal több a fény a "levegőben", mint rendes éjszaákon. a tükör minden kósza fényt visszatükröz, függetlenül attól, hogy van-e közvetlen bele világító fényforrás. az é tükröm is fénylik tulajdonképpen egész éjszaka, és ezt még fényesebbnek látod, ahogy a szemed megszokja a sötétséget.
2010. aug. 29. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Egy/vagy több apró fény verődött vissza a tükörben és a fénylő tárgy közvetlen közelében suhanhatott el egy légy vagy egyéb állat(bogár),az volt az a fekete valami.Ennyi az egész,semmi természet feletti,ez egy tudományosan teljesen megmagyarázható dolog,nem kell beparázni. ;)
2010. szept. 2. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy lélek suhant el a tükör előtt. Gondolom úgy meglepődtél, hogy nem is kapcsoltad fel utána a villanyt. Vagy egyébként sokszor nézed magad a tükörben sötétben??
2010. szept. 8. 21:17
 15/15 A kérdező kommentje:
már előbb írtam h nem én de mind1 egyébként nem nem sokszor nézi (tudtommal) és azt mondta h rohant a szobájába mert megijedt
2010. szept. 8. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!