Egyik este a tükörbe néztem és fura dolog történt.
(bőv lent) MI volt ez?
Figyelt kérdés
A tükör fénylett pedig nem volt sehol villany vagy más és egy árnyék suhant el pedig mindenki aludt. A tükörben mögöttem fényvolt pedig igazából sötét volt...
Ez az a tipikus eset, mikor még a semmibe is belelátunk és belemagyarázunk valamit, csakhogy utána felkiálthassunk: " Úristen, ott volt valami", és elmondhassuk magunkról, hogy történt velünk valami különös épp ezért mi is különös emberek lettünk.
Nem. Valószínűleg egy semmiség volt, amit túlmagyarázol.
Egyébként megkérdezhetem a korod ?:)
2010. aug. 29. 13:41
2/15 A kérdező kommentje:
haverommal történt csak neki nincs felhasználója itt 16 éves de az ok nem természetfeletti volt nem akarjuk belemagyarázni de akk mi a fene volt?
2010. aug. 29. 14:00
3/15 anonim válasza:
Az első válaszadó, tipikus észosztó. Mi legyen vele? Modi vagy csak haszontalan?
Amúgy ez nem lehett auralátás?
2010. aug. 29. 14:06
4/15 anonim válasza:
Be volt rúgva.
2010. aug. 29. 14:07
5/15 anonim válasza:
Nézd meg ezt a filmet: Tükrök
majd írj ha láttad :D
2010. aug. 29. 14:07
6/15 anonim válasza:
Nem vagyok tipikus észosztó, bár köszönöm ismeretlen megítélésem :)
Leírtam egy általános jelenséget, ami bizony gyakran előfordul, főleg itt a Gyk-n. Persze én azt hittem, hogy itt a kérdezőnek kell felelni, nem más véleményét értékelni.
2010. aug. 29. 14:22
7/15 anonim válasza:
Én úgy gondolom,ezt nem lehet magának bemesélni ha látja a saját szemeivel.Lehetett ez fényvisszaverődés is,de ha a szobában semmiféle fény nem volt,sem oylan felület amiről egy apró fény is visszaverődhetett volna,hogyan lehetett volna fény.
2010. aug. 29. 14:30
8/15 anonim válasza:
Minek állt a barátod az éjszaka közepén sötétben a tükör előtt?
2010. aug. 29. 14:32
9/15 anonim válasza:
Nem azt meséli be magának, hogy látott valamit, hanem hogy ez feltétlenül valami természtfeletti dolog volt. A kérdéséből így jött le... szellemek :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!