Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tegnap éjszaka furcsa dolgok...

Tegnap éjszaka furcsa dolgok történtek! Bajban vagyok?

Figyelt kérdés

Régóta érzem, hogy szellem lakik nálunk, sőt egyszer meg is bizonyodtam róla!

Amikor a cicánk még a padláson lakott, egyik éjszaka olyan hangot hallottam, mintha szekrényt húzgálnának odafent... a macsek többet nem volt hajlandó felmenni.

Akkor sejtettem, hogy valami gáz van... azóta elszórtan történnek dolgok.

1évre rá a mcdonaldsos macska (nem tudom ki találkozott már vele, mágneses, ha a hozzá tartozó halat a szája elé rakod, akkor hangokat ad) - szóval a robomacska nyávogni kezdett a hátam mögött. Úgy, hogy a hozzá tartozó cucc már rég elveszett, és ki volt kapcsolva!!!

Volt még egy-két elszórt eset, konyhából puffanások, azóta nem sok... max az érzés, hogy figyelnek, és nem vagy egyedül.

Este viszont eléggé éreztette a jelenlétét. Hangok a konyhából, az ajtó előtt mintha a papucsomba rúgtak volna, és a furcsa, szorongó érzés. Aludni se bírtam tőle!

Reggel egyedül maradtam, megint hangot hallottam, és megint szorongtam. Mikor velem szembe az előszobából jött valami motoszkálás, közöltem a szellemmel, hogy tűnés! XD

Azóta semmi különös nincsen, de elgondolkoztam rajta mi a fenét akarhat megint. Holnap fogok átköltözni a páromhoz!

Szerintetek ez a baja? És mit csináljak ha utánam jön???

2010. aug. 28. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Utánad mehet simán.
2010. aug. 28. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Elemezzük csak, mit is írtál!

"Régóta érzem, hogy szellem lakik nálunk, sőt egyszer meg is bizonyodtam róla!"

vagyis

"Régóta érzem, hogy valami baj van az agyammal, nemrég a baj a tetőfokára hágott!"

"Amikor a cicánk még a padláson lakott, egyik éjszaka olyan hangot hallottam, mintha szekrényt húzgálnának odafent... a macsek többet nem volt hajlandó felmenni."

vagyis

"A macska valami furát hallott, vagy egy másik macska szagát érezte, és besz*rt a padlástól"

"Akkor sejtettem, hogy valami gáz van... azóta elszórtan történnek dolgok."

vagyis

"Beszartam az esettől és mivel hittem mindenféle hókusz-pókuszban, akaratomon kívül is elkezdtem jobban felfigyelni, az egyébként bármikor megeshető szokatlan eseményekre."

A többi már ennek a következménye...

2010. aug. 28. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

minden kötöszködés nélkül, én csak azt nem értem, hogy ha történik valami furcsa dolog, akkor miért rögtön egy szellemnek tulajdonítják ezeket? hol a "bizonyíték" (persze tudom, hogy a szellemekre sincs bizonyíték, úgyhogy ez necces), hogy a szellemek képesek olyan dolgokra, amikre az ember nem, pl. egy robotmacskát nyávogásra bírni, amikor "a hozzá tartozó cucc már rég elveszett, és ki volt kapcsolva"? ha valami fura történik, rögtön egy szellem...hát.

amúgy szerintem a furcsa, szorongó érzést egyszerűen válasz volt a történtekre, semmi köze szellemekhez. egyszerűen történtek furcsaságok, és a szellemmel szeretnéd magyarázni, ki tudja miért. persze még az is lehet, hogy tényleg szellem van a dologban, sose lehet tudni, de előbb számításba kéne venni minden mást.

2010. aug. 28. 15:23
 4/9 BandSz válasza:

Ne haragudj, de az az XD ott nagyon komolytalanná teszi a dolgokat...

Amúgy meg a szellem nem mehet el onnan, ahol kísért, szóval nem.

2010. aug. 28. 15:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Szellemekre nincs bizonyíték - a nemlétükre van? Arra sincs. Ne tagadjuk kategorikusan azt, amire nincs kézzelfogható bizonyíték, míg az ellenkezőjét sem lehet bizonyítani. (21 gramm)
2010. aug. 28. 15:44
 6/9 A kérdező kommentje:

Ha nem láttam volna a szellemet már a saját szememmel, akkor nem mondanám ilyen biztosan h az, egyébként én sem hiszek az ilyen mendemondákban, de tudom h ez az :) nem félek, de nem akarok olyan helyzetet teremteni mint a paranormal activityben, pedig ahogy a párom ismerem biztos az lenne... bár ezt a megszállásos dolgot már én is baromságnak tartom!

azoknak akik leszóltak meg üzenem h az elmúlt napokban én is írtam már pár ilyet, úgyh nem iagzán sikerült kiakasztani XD

2010. aug. 28. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
látom nem vagy egyedül 1x-er 1edül voltam otthon és néztem a tv-t a melletem lévő szobában a hol nem volt senki és elötte 3 órval se járt senki egyszer csak bekapscolodik a számítógéb
2010. aug. 29. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Az embereknek is lehetnek energiái, amikkel tárgyakat mozgathat, ezért lehet, hogy nem szellem volt.

Na, de a cicád, aki már nem megy fel a padlásra. Hát, az állatok megérzik az ilyet, és nem szeretik. Ismerősöm vadászgörénye is fúj meg visitozik. Okok nélkül.

Lehet, közölni akar veled valamit! Mostanában kezdett bele és adott kakaót a hangokra, mikor tudtad már, hogy a párodhoz költözöl? Nem halt meg valami ismerősöd, családtagod, akiröl tudod, hogy esetleg féltene téged? Hm?

Mert ez elég indok lehet.

2010. aug. 29. 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet.Hát,tuti követni fog,de lehet hogy ragaszkodik ahhoz a helyhez.-Pl. lehet hogy az udvarotokba temették el.
2010. aug. 29. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!