11 hetes kismama vagyok az éjszaka folyamán furcsa dolgot éreztem, olyan érzésem volt, mint egy erős orgazmusnál. Ezt mi okozhatta?
:-))
En nem vagyok terhes csak tervben van de tokeletesen igazat adok az elottem valaszlonak.Letezik orgazmus alomban...es nem is rossz:-).Mar azt hittem egyedi vagyok.
Szia.Èn is eggyetértek az elöttem szólo´kal.Velem is már nem egyszer elöfordult.e´s nem olyan e´rze´s volt,hanem az.
26hetes kismama.
Csatlakozom én is, bár nekem még terhességem előtt fordult elő nem is egyszer. Azt hittem az akkori szexmentes állapotom miatt volt, de végül is mindegy, hogy mitől volt.
Jó volt:-)
Ne ilyedj meg:-)
Én most vagyok a 11 hétben.
A párommal kb. 6 hete nem voltunk együtt (a rosszullétek miatt..)
Viszont 4 napja nekem is volt ilyen, azelőtt is volt-így már biztos voltam benne, hogy orgazmus volt:)
En egyenlore sajnos meg nem vagyok kismama - csak tervben van a babuci....
Jo olvasni, hogy nem vagyok egyeduli eset...eloszor en is azt gondoltam, hogy csak kepzeltem, nem tortent meg csak almodtam de azota tobbszor ebredtem arra, hogy orgazmusom van. - es abszolute nem szex mentes az eletem.
Nem tudom mi okozza, de jo erzes...azonkivul pedig az orgazmus nemcsak neked kellemes, de allitolag a babanak is.
Szerintem normális dolog. A várandóságom alatt volt, hogy 3 éjszakán át többször volt orgazmusom. Nappal emiatt nagyon fáradt voltam, de aztán egyik-napról a másikra elmúlt.
Dolgoznak a hormonok! :)
Gratula a babához!
23 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!