Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez vajon mi lehetett, mit...

Ez vajon mi lehetett, mit tapasztaltunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 11-12 éves koromban velem aludt az egyik barátnőm, egy kanapén, a nappaliban. Onnan nyílt ajtó a szobámra, ahol nem volt senki. Kb éjjel 11 óra körül arra riadtunk félálomból, hogy a szobámat annyira erős fény járja át, szakaszosan, kb 2-3 másodpercig, hogy teljesen elvakitott bennünket. Ez egy tetőtéri szint, hangsúlyozom nem volt fent senki, illetve külső fény sem okozhatta, mert ahhoz túl erős volt és a redőnyök le voltak csutkára húzva. A szüleink akkor éppen az egész hétvégét a barataiknál töltötték, a bejárati ajtók zárva voltak, tehát senki nem jöhetett be villanyokat kapcsolgatni. Egyébként előtte 5-6 évvel építették a szüleim a házat, szóval nem halt meg ott senki.

Tapasztalt-e valaki hasonlót élete során? Bármilyen ötletet szívesen elfogadok, ez az eset nagyon sokszor eszembe jut és a barátnőmmel is felemlegetjük.

Légyszi csak normális válaszokat írjatok.

26N

2021. júl. 23. 21:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát igen, igazad van :D

Valójában próbáltam nem tudomást venni ezekről akkor. Sokat olvasgattam a témában, sokféle természetfeletti jelenségben hiszek, a földönkívüliekben is.

Egyébként a húgom az egyik kedves kis barátnőjével többször "idézgettek" szellemet, lehet hogy annak is lehet köze az eseményekhez. Mivel nem volt fenyegető egyik jelenség sem, így elfogadtam, hogy ezek vannak/voltak. Azóta már többször is költöztünk, s megszűntek az események.

Párommal mikor náluk laktunk pár éve, volt egy szoba, aminek nagyon félelmetes kisugárzása volt, valamiért a zsigereimben éreztem, hogy nem nagyon kéne bejárkálni oda. Később kiderült, hogy a párom anyukája abban a szobában halt meg, szívbetegség miatt összeesett, és sosem kelt fel.

2021. júl. 25. 13:30
 12/16 A kérdező kommentje:
10-es, nálatok mik történtek?
2021. júl. 25. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:
De lehetséges, hogy párod anyukájának halála előtt is rossz volt az a szoba. Kár, hogy ezt ne lehet tudni.
2021. júl. 25. 13:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már sosem tudom meg. Ő, a tesója és az apukája nem éreztek semmi furcsát a szobában.
2021. júl. 25. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok. Én szintén hiszek a paranormális dolgokban földönkívüliekben mióta az eszemet tudom!

A szellem idézéssel nagyon könnyű oda vonzani entitásokat. Nem játék az a helyzet. Ahogy Ouija board-ozni sem!

Nálunk még kb 20 éve volt egy olyan éjszaka (én nem ébredtem fel rá csak anyám és két testvérem) hogy hirtelen elkezdte valami rázni a bejárati ajtót. Aztán később a szoba ajtót ahol aludtunk! Anyám szerint majdnem kiszakadt úgy rázta az a valami. A bejárati ajtó be volt zárva éjjelre természetesen. Aztán anyám elmondott pár mi atyánkat stb aztán ahogy befejezte az ajtó rázás is abba maradt.

Meg mióta ketten lakunk itthon azóta hallok néha puffanást, koppanásokat,és a padlásról lépésre hasonlító zajokat. Hú volt még néhány dolog amit nem tudtam hova tenni de nem tulajdonítottam neki nagy ügyet.

2021. júl. 25. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Anyukám kolléganője mesélte, hogy mikor új házba költözött, az első éjjel egy fénycsóvára ébredt, ami a plafon irányából érkezett lefelé. Ott is le voltak húzva a redőnyök. Azt mondta akkoriban halt meg az édesanyja.

#15 ajtórázás nálunk is volt parszor, de nem erősen, meg kopogás, és sosem volt ott senki. De ez megszűnt szerencsére, csak egy időben volt.

2021. júl. 29. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!