Ez vajon mi lehetett, mit tapasztaltunk?
Sziasztok!
Kb 11-12 éves koromban velem aludt az egyik barátnőm, egy kanapén, a nappaliban. Onnan nyílt ajtó a szobámra, ahol nem volt senki. Kb éjjel 11 óra körül arra riadtunk félálomból, hogy a szobámat annyira erős fény járja át, szakaszosan, kb 2-3 másodpercig, hogy teljesen elvakitott bennünket. Ez egy tetőtéri szint, hangsúlyozom nem volt fent senki, illetve külső fény sem okozhatta, mert ahhoz túl erős volt és a redőnyök le voltak csutkára húzva. A szüleink akkor éppen az egész hétvégét a barataiknál töltötték, a bejárati ajtók zárva voltak, tehát senki nem jöhetett be villanyokat kapcsolgatni. Egyébként előtte 5-6 évvel építették a szüleim a házat, szóval nem halt meg ott senki.
Tapasztalt-e valaki hasonlót élete során? Bármilyen ötletet szívesen elfogadok, ez az eset nagyon sokszor eszembe jut és a barátnőmmel is felemlegetjük.
Légyszi csak normális válaszokat írjatok.
26N
Esetleg gömbvillám is lehetett.
De szellemjelenségröl is olvastam már, ami nagy fényességgel kezdődött, én is tapasztaltam ilyet, bár vakitonak nem mondanám. Inkább foszforeszkáló fény, szellemek esetében amit én láttam.
De bejut. Egyik ismerösömnél a konnektoron át ment be. Nem hagyott upit. Körbement a lakáson és a konyhában nyomtalanul eltünt.
De volt, akinek csukott ablakonát ment be valahogy.
Egyéb élményeim:
Kamaszkorban állandó alvasparalizis, alvajárás (ezeket betudtam a kamaszkorban végbemenő agyi változásoknak), becsapódó ajtók, mikor nincs szél. Többször is repültek át tárgyak a szoba egyik feléből a másikba. Egyszer egyedül voltam otthon, zárt ajtók mellett és hallottam a parkettán, ahogy valaki átszalad a lakáson.
Húgom kiskorában az ágya mellett sokszor látott fekete alakokat, széles vállal.
Mégis a kérdésben említett eset volt a legmeglepőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!