Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény követett?

Milyen lény követett?

Figyelt kérdés
Tegnap este hazavittem egy barátnőmet Debrecenből Ebesre és mivel szeretek kocsikázni, Szovát felé mentem tovább Derecskére. Kitettem és egyedül mentem át Szováton majd megálltam elszívni egy cigarettát (a kocsiban nem gyújtok rá) és szinte éreztem hogy van valami mögöttem. Eltapostam a cigit, beültem az autóba és elhajtottam. A tükörben láttam hogy az út szélén valami majomszerű lény kalimpálva ugrált utánam. Vagy 95-tel mentem de tartotta velem a lépést. Tovább nyomtam a gázt így kezdtem lehagyni. Amikor már nem láttam, lassan fékezni kezdtem hogy a mögöttem jövő autó is lassítson de megelőzött és hiába villogtam neki hogy állj meg, tovább ment. Gondolom nagyon megijedt és esze ágában sem volt megállni. Aztán ismét ott volt. Kalimpált meg ugrált, én meg addig nyomtam a gázt ameddig csak tudtam és végleg magam mögött hagytam. De a kanyart is elnéztem és mire feleszméltem már egy másik falu fényeit láttam szóval az első lehetőségnél lefordultam balra. Az utat szinte körbenőtték a fák, az út szélén valami romos épületet is láttam amit megevett a növényzet, amikor átmentem a hídon már csak annyit tudtam hogy egyenesen előre, akkor előbb-utóbb hazaérek. A tükörbe néztem és láttam, hogy a híd tetején ott ül a lény, néz rám meg kalimpál. Talán a hídon túl már nem volt hatalma és azért nem követett, vagy csak félt mert arra még nem járt?

2021. jún. 24. 00:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
58%
Ez szinte biztos egy fanyűvőféle volt ,esetleg egy botos-jeti vagy a repülő-jetik egyik hazánkban is fellelhető fajtája mivel az éghajlatváltozás miatt egyre többször jelennek meg nálunk is.
2021. jún. 24. 07:39
 12/34 anonim ***** válasza:
70%
Lehet valami elmebeteg csöves
2021. jún. 24. 08:36
 13/34 anonim ***** válasza:
81%

Lehet a tükrön volt valami kosz vagy rovar.

Vagy csak simán csövesek uralják a területet és az őreiket láttad.

2021. jún. 24. 09:13
 14/34 anonim ***** válasza:
84%
Valami drogos, csöves lehetett, aki majomnak képzelte magát. Ilyen esetekben mindig a lwgegyszerűbb, leghihetőbb a megoldás. Emberek vagyunk, 21. század, nem a babonás középkorban élünk, hahó!
2021. jún. 24. 09:15
 15/34 anonim ***** válasza:
78%
Patkánymajom lesz. Most van a párzási időszak. Óvatosan az éjszakai kiruccanásokkal, mert egy óvatlan pillanatban nemi tevékenység áldozatai lesztek !
2021. jún. 24. 09:32
 16/34 anonim válasza:
65%

Medvedisznóember volt! Félig medve félig disznó és félig ember!

#southpark

2021. jún. 24. 10:05
 17/34 anonim ***** válasza:
73%

95-tel neked van arra időd, hogy folyamatosan őt bámuld, és ne az útra figyelj.. na ja.

Amúgy szerintem túl sok vérfarkas és vámpír sorozatot néztél.

2021. jún. 24. 10:43
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Este lehet beképzelted, mert fáradt voltál. De lehetet valami állat is Pl tényleg egy majom,
2021. jún. 24. 12:16
 19/34 anonim ***** válasza:
57%

3#

Még a könnyem is kicsordult a nevetéstől :"D

2021. jún. 24. 12:17
 20/34 anonim ***** válasza:
70%
nem feltetlen hulyeseg amit irt de lehurroghattok lattam mar hasonlot
2021. jún. 24. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!