Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen lény követett?

Milyen lény követett?

Figyelt kérdés
Tegnap este hazavittem egy barátnőmet Debrecenből Ebesre és mivel szeretek kocsikázni, Szovát felé mentem tovább Derecskére. Kitettem és egyedül mentem át Szováton majd megálltam elszívni egy cigarettát (a kocsiban nem gyújtok rá) és szinte éreztem hogy van valami mögöttem. Eltapostam a cigit, beültem az autóba és elhajtottam. A tükörben láttam hogy az út szélén valami majomszerű lény kalimpálva ugrált utánam. Vagy 95-tel mentem de tartotta velem a lépést. Tovább nyomtam a gázt így kezdtem lehagyni. Amikor már nem láttam, lassan fékezni kezdtem hogy a mögöttem jövő autó is lassítson de megelőzött és hiába villogtam neki hogy állj meg, tovább ment. Gondolom nagyon megijedt és esze ágában sem volt megállni. Aztán ismét ott volt. Kalimpált meg ugrált, én meg addig nyomtam a gázt ameddig csak tudtam és végleg magam mögött hagytam. De a kanyart is elnéztem és mire feleszméltem már egy másik falu fényeit láttam szóval az első lehetőségnél lefordultam balra. Az utat szinte körbenőtték a fák, az út szélén valami romos épületet is láttam amit megevett a növényzet, amikor átmentem a hídon már csak annyit tudtam hogy egyenesen előre, akkor előbb-utóbb hazaérek. A tükörbe néztem és láttam, hogy a híd tetején ott ül a lény, néz rám meg kalimpál. Talán a hídon túl már nem volt hatalma és azért nem követett, vagy csak félt mert arra még nem járt?

2021. jún. 24. 00:51
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
87%
A spangli vagy a nagy meleg lesz a ludas.
2021. jún. 24. 00:55
 2/34 A kérdező kommentje:
Nem nem, sima cigi volt. Komolyan láttam.
2021. jún. 24. 00:55
 3/34 anonim ***** válasza:
68%
persze kalimpált gondolom azt is kiabálta h unga bunga megbaszlak
2021. jún. 24. 01:02
 4/34 anonim válasza:
100%
Nem videóztad le?
2021. jún. 24. 01:20
 5/34 A kérdező kommentje:
Dehogy videóztam még a mobilomon sem akartam látni élőben elég volt egy életre. Amennyivel mentem nem is baj hogy mindkét kezemmel a kormányt fogtam meg az utat néztem.
2021. jún. 24. 01:38
 6/34 anonim ***** válasza:
72%

"az út szélén valami majomszerű lény kalimpálva ugrált utánam."

A saját tükörképed lehetett a leírás alapján

2021. jún. 24. 02:21
 7/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem majom volt ?
2021. jún. 24. 03:09
 8/34 anonim ***** válasza:
63%

Romos épület, amely elhagyatott lehetett régóta (benőtte a növényzet)? Simán előfordulhat, hogy szellem lakta környéken jártál.

Talán érdemes lett volna lefotózni, ahogy írták a "kézzelfogható" bizonyíték sok válaszoló meggyőzne. De elhiszem, hogy nem volt egyáltalán lélekjelenléted a látványtól - nem lehet, hogy elálmosodtál és egy kicsit alvásparalízised volt?

2021. jún. 24. 03:31
 9/34 anonim ***** válasza:
86%

#8 megnéztem az útvonalat ahol ment végig kocsival, azért nem kicsi.

Szóval nem csak romosépületben lehetett. Viszont az ilyen lények általában nem fizikális hanem szellemi lények. (vagy kitaláció)

2021. jún. 24. 03:37
 10/34 anonim ***** válasza:
67%
adok seroquelt, akkor már nem lesz ott, de be ne aludj a kocsiban!!!
2021. jún. 24. 05:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!