Hogyan adhatnám el a testem egy démonnak?
Hát azazelt nehéz betörni. De bírja az ilyen halandócskákat, akik azt hiszik, hogy ilyen gyenge psy-vel uralmat gyakorolhatnak felettük.
De minden bizonnyal szívesen átveszi a tested S a lelked, mert test nélkül halott vagy....S mivel démonokkal uzleteltél a Pokol kénköves bugyraiba, az örök kárhozat hibába kerülsz. (Apróbetűs rész)
Korábban írtad, hogy nem akarsz átlagos lenni, mitől is lennél az? Pl az amit#15 ír....
33 ki a 63%os?
biztos vagyok benne hogy ő a lepontozó démon.
De nem Az lesz
Üdv#25
21 "Sok vezető köt alkut a sátánnal, vagy használ mágiát. Orbán Viktort is nagyon erős mágia védi, ezért sem fog rajta semmi."
Honnan veszel ilyen ostobaságokat? Amúgy pedig megsúgom az illuminati fényévekkel jobb sátánista rituálékban mint Orbán. Már évezredek óta csinálják :P
Azazel vagyok.
A Kérdező nem felelt meg az elvárásoknak, hiányoztak egyes testrészei (pl. agy), így nem tartottam rá igényt.
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!