Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan adhatnám el a testem...

Hogyan adhatnám el a testem egy démonnak?

Figyelt kérdés
Szeretnék megidézni egy nagy erejű démont, hogy birtokba vegye a testem. Milyen módszer van erre? Kell valamilyen felajánlást tennem a testemen kívül? Mennyi időre szól egy ilyen alku, ha már nem tartok rá igényt akkor hogyan vegyem rá a távozásra? Csak olyan írjon aki ért hozzá, sürgős lenne.

2021. jún. 22. 11:56
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
95%
A hívott fél (Azazel) jelenleg nem kapcsolható. Kérjük, ismételje meg hívását később.
2021. jún. 22. 21:56
 32/50 anonim ***** válasza:
65%
63%-os válaszolónak komplexusai vannak, mindenkit lepontoz. Vagy ő Azazel, vagy ő a kérdező... még nem derült ki.
2021. jún. 22. 22:23
 33/50 anonim ***** válasza:
91%

Hát azazelt nehéz betörni. De bírja az ilyen halandócskákat, akik azt hiszik, hogy ilyen gyenge psy-vel uralmat gyakorolhatnak felettük.

De minden bizonnyal szívesen átveszi a tested S a lelked, mert test nélkül halott vagy....S mivel démonokkal uzleteltél a Pokol kénköves bugyraiba, az örök kárhozat hibába kerülsz. (Apróbetűs rész)

Korábban írtad, hogy nem akarsz átlagos lenni, mitől is lennél az? Pl az amit#15 ír....

2021. jún. 22. 22:42
 34/50 anonim ***** válasza:

33 ki a 63%os?

biztos vagyok benne hogy ő a lepontozó démon.

De nem Az lesz

Üdv#25

2021. jún. 22. 22:45
 35/50 anonim ***** válasza:

21 "Sok vezető köt alkut a sátánnal, vagy használ mágiát. Orbán Viktort is nagyon erős mágia védi, ezért sem fog rajta semmi."

Honnan veszel ilyen ostobaságokat? Amúgy pedig megsúgom az illuminati fényévekkel jobb sátánista rituálékban mint Orbán. Már évezredek óta csinálják :P

2021. jún. 23. 08:23
 36/50 anonim ***** válasza:
Hidd el kérdező nem létezik démon csapda. Sőt ez a kifejezés sértő a démonoknak amiknek súlyos következménye lehet. És azt is elhiteted hogy senkinek és semminek nem érdeke hogy téged megszálljon.
2021. jún. 24. 03:29
 37/50 anonim ***** válasza:
Na, sikerült?
2021. jún. 25. 21:03
 38/50 A kérdező kommentje:
Erről nem nyilatkozhatom.
2021. jún. 26. 17:23
 39/50 anonim ***** válasza:
39 De arról igen, hogy elakartad adni, stb.?
2021. jún. 26. 18:01
 40/50 anonim ***** válasza:
95%

Azazel vagyok.

A Kérdező nem felelt meg az elvárásoknak, hiányoztak egyes testrészei (pl. agy), így nem tartottam rá igényt.

Puszi!

2021. jún. 26. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!