Hogyan adhatnám el a testem egy démonnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék megidézni egy nagy erejű démont, hogy birtokba vegye a testem. Milyen módszer van erre? Kell valamilyen felajánlást tennem a testemen kívül? Mennyi időre szól egy ilyen alku, ha már nem tartok rá igényt akkor hogyan vegyem rá a távozásra? Csak olyan írjon aki ért hozzá, sürgős lenne.2021. jún. 22. 11:56
11/50 anonim válasza:
Gond lenne, ha nem kapod vissza?
12/50 A kérdező kommentje:
Olvastam egy módszerről, amivel csapdába lehet ejteni a démont a testben és felhasználni az erejét.
2021. jún. 22. 12:42
13/50 anonim válasza:
A démonnak nincs ereje, szellemi lény. Az ember testét használja fel és erősebb nálad. Ő irányítana téged.
14/50 anonim válasza:
Furcsa, egy átlag ember pont azon van egész élete alatt, elkerülje hogy megszállja bármilyen entitás. Te meg vágysz erre.
15/50 A kérdező kommentje:
Talán mert nem akarok "átlag" ember lenni.
2021. jún. 22. 13:02
16/50 anonim válasza:
Hogy gondolhatod egy percig is, hogy te fogod a démon erejét használni?
18/50 anonim válasza:
Valószínű gyenge és meg akar verni egy erős férfit aki problémázik vele. Igazam van édes?
19/50 anonim válasza:
Vonulj be a pszichiátriára, sajnos komolynak tűnik probléma. Vicc nélkül
20/50 anonim válasza:
Sok vezető köt alkut a sátánnal, vagy használ mágiát. Orbán Viktort is nagyon erős mágia védi, ezért sem fog rajta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!