Egész éjjel sír a baba mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hosszú napok óta van ez.. a baba egész éjjel sír nem tudom mit kéne tennem..
Egy a baj, hogy nincsen gyerekem....
2021. jún. 14. 00:28
1/32 anonim válasza:
Micsoda? Sír a baba, de nincs gyereked... Ellentmondásosnak tűnik ez nekem. Vagy valamit én nem értek?
3/32 anonim válasza:
Az előző lakó biztos kádba fojtotta. Hívd ki a szellemírtókat.
4/32 A kérdező kommentje:
Nincsen gyerekem!!! Csak egész éjjel hallom a gyerek sírást és a macska is megbolondult
2021. jún. 14. 00:46
5/32 anonim válasza:
Ja, hogy a szomszéd gyereke. Hát az szar ügy. Ha átmész és szépen megkéred őket, hogy valamit csináljanak, csak le fognak üvölteni (velem már volt ilyen, amikor albérleteztünk Zuglóban). Azért egy próbát megér.
6/32 A kérdező kommentje:
Neeem nem a szomszédé. Délegyházán lakom egy tanyán, nincsenek szomszédaim szerencsére.
2021. jún. 14. 00:51
7/32 anonim válasza:
Foglaljuk össze:
#1 - Nincs gyereked.
#2 - Nincs közel s távol szomszédod, illetve szomszédban lévő baba.
Felvetődött bennem, hogy esetleg beképzeled a gyereksírást. Vagy nem tudom, nem értem már az egészet...
8/32 Derjaderja válasza:
De honnan hallod a sírást? Vagy otthagyott vki egy babát, vagy beképzeled/vmi más zajt hallasz, vagy kamu a kérdés.
9/32 A kérdező kommentje:
Nem kamu én komolyan hallom! Nincs itt gyerek hát körülnéztem legalább 100x!!! Eskü kezdek már beleőrülni
2021. jún. 14. 01:00
10/32 anonim válasza:
Nem valami bagzó macskát hallasz? Azok szoktak gyereksíráshoz hasonló hangon üvölteni. Azért őrülhetett meg a te macskád is, mert hallja hogy a másik ezeket a szexre hívó hangokat hallatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!