Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van itt olyan aki olyan...

Van itt olyan aki olyan albérletet vett ki ahol szellemek járnak?

Figyelt kérdés
2021. máj. 28. 22:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én laktam egy hónapig egy ilyen lakásban külföldön,azóta alvászavarok vannak, ez egyáltalán nem vicces.
2021. máj. 29. 09:17
 12/19 anonim ***** válasza:
2021. máj. 29. 10:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudtom szerint nem, de egyszer szívesen laknék ilyenben.
2021. máj. 29. 19:29
 14/19 kretens ***** válasza:
87%
Én is laknék szellemjárta helyen de attól még nem lenne több a fizetésem és a földönkivüliek sem rabolnának el hogy lássak valami újat.Egyébként meg én úgy vagyok ezzel a dologgal hogy jó oké ijesztegessen csak engem egy démon szellem kisértet vagy bármi nem e világi de ha meghalok akkor fordul a kocka és már nem árthatnak nekem mert egyenrangúakká válunk és tőlem soha nem fognak megszabadulni.
2021. máj. 30. 11:30
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szobámba van 1 vagy 2 ö de már megszoktam
2021. jún. 2. 04:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan helyen laktam albérletben, ahol a lakóépületek egy felszámolt temető területére épültek. Azért kezdtem el utánanézni, mert a húgom egyszer nálam aludt, és folyton félt. Este kimentünk boltba, és sírvafakadt, azt mondta mindenhol szellemek vannak és járkálnak. Hát mondom mit csináljanak szerencsétlenek. :D A lakásban viszont én is láttam egy alakot. Majdnem besz@...illetve eléggé megijedtem. Jó volt elköltözni.
2021. jún. 2. 20:06
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
Én még nem találkoztam a házunkban ilyen jelenségekkel, de az előző tulaj egy kicsit furi volt (ivott, mi dobálgattuk ki a sörös üvegeit, mert eldugta az asszony elől a padlásra, meg néha látjuk, hogy visszajárkál az utcánkba nézni a házat, holott már 10 éve itt élünk, és hasonlók, elég para), minden esetre itt elvileg nem halt meg senki, szóval remélem nem is lesz ilyen.
2021. jún. 12. 09:44
 18/19 kretens ***** válasza:
82%
Vannak helyek ahol az ember nem igazán tudja hogy miért de nem érzi jól magát vagy furcsa dolgok történnek.Szerintem sokan vannak igy és csak azért nem beszélnek róla nehogy hülyévé nyilvánitsák.Sokkal összetettebb ez mint gondolnánk.Először is ilyenkor csináltassunk egy allergia tesztet.Nem vicc mert sokan nem is tudják hogy mire érzékenyek ez lehet fizikai anyag pl valamilyen fém vagy biológiai vagyis valamilyen növény vagy gomba.Ezeknek lehetnek phszihikai tünetei is mint például hallucinációk.Lehet hogy amire érzékenyek vagyunk abból sok van pont ott ahol élünk.Az is tény de nem sokat foglalkoznak vele hogy a modern kori találmányok is megzavarhatják az ember elméjét.Ilyenek lehetnek például az ultrarövid hullámú műszaki készülékek.És még van egy igen csak nem elhanyagolható tettes.Ez nem más mint hollywood. A tökéjre fejlesztett horrorfilmek melyekhez kikérik dilidokik véleményét hogy mi az ami valóban félelmet vált ki az emberekből melyek nyomot hagynak az emberben.Például amikor alszunk és alvás közben a rem-fázisban vagyunk (ilyenkor álmodunk)de hirtelen felébredünk hallunk mindent érezzük a szagokat csak épp a mozgásért felelős agyfélteke később aktivizálódik(ez azért van hogy álom közben a valóságban ne tudjunk mozogni igy nem tudunk kárt tenni magunkban)és ilyenkor nyomást érzünk a mellkasunkon nem tudunk megmozdulni és olyan érzésünk van mintha figyelnének minket.Na hány olyan horrorfilm készült már ahol ilyenkor azt sulykolják hogy a gonosz ott van mellettünk vagy néz minket a figyelő ami szintén egy gonosz lény és ha megmozdulunk meghalunk.Na a lényeg hogy igen is a filmek is tettesek abban ha valakinek negativ élményei vannak csak nem tudja hogy miért.
2021. jún. 12. 20:52
 19/19 anonim ***** válasza:
30%

Ja aki temetőbe lát szellemet AZ hazugság !!!!! Ök a lidércek a KECSKE segédjei

.

2021. jún. 12. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!