Lehet alkalmazni esetleg védő varázslatot ouija tábla használat közben?
Itthon készítettem egy ouija táblát. Mindent pontosan úgy csináltam ahogy kell.
Az lenne a kérdésem, hogy használhatok e védő varázslatot ami a szükség esetén megvédene?
Esetleg a táblára vagy máshova fel rajzolhatnék egy szimbólumot?
Ebben nem igazán van tapasztalatom, viszont nem vagyok teljesen kezdő a témában.
Nagyjából 1 éve kezdtem el kutatni a témában.
Kérem, hogy a szkeptikusok kíméljenek.
És tisztában vagyok milyen veszélyeket hordoz, de mindent ahogy ezt is okkal teszem.
Mellékesen 17 éves vagyok.
Leírom, hogy megelőzzem az olyan kommenteket, hogy kisgyerek vagyok és csak szórakozok.
Nagyon komolyan veszem ezt, és nem szeretném rosszul csinálni.
Köszönöm a választ, mostmár egy kicsit tisztábban látok.
Ezek szerint egyedül veszélyes ezt csinálni?
És akkor mindenféle védő meg egyéb varázslat nélkül biztonságosabb a használata?
Neked már van ebben tapasztalatod?
Vagyis már használtad az ouija táblát?
Mindegy, hogy egyedül, vagy többen használjátok. Ha többen vagytok, többen vagytok veszélynek kitéve.
Nem biztonságosabb védő varázslat nélkül sem a használata. Egyszerűen csak fölösleges védő technikákat alkalmazni, ha úgy is te magad engeded át rajta azt, ami ellen védekezel. Ugyanolyan veszélyes így is, úgy is.
Konkrétan ouija táblát nem használtam, csak funkciójában azonos eszközt. És nem halottak szellemeit idéztem vele, vagy démonokat. (Nem ilyen céllal használtam, hogy mi jelent meg, az már más kérdés. Szerencsére az igazán rossz dolgokat elkerültem)
Értem, köszönöm a választ ismét!
Egyébként én sem démont vagy hasonló entitást szeretnék megidézni.
Csak arról van szó, hogy szeretnék több dolgot megtanulni ezzel kapcsolatban, mert érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!