Ha a zombik húsát megsütjük, akkor azt meglehet enni?
Szerintem, sütve meg lehet(ne) enni, elpusztulnak a baktériumok. De az is kérdéses, hogy milyen baktérium okozza a "zombisodást". Lehet olyan is, hogy nem pusztítja el a tűz, valami olyan baktérium lehet. De én még nem találkoztam olyannal aki elmondta volna, hogy ő evett zombi húst. Tehát nem tudni, hogy a zombivá válásért felelős mikroorganizmusok elpusztulnak-e olyankor. De amúgy elméletileg meg lehetne enni.
Vagy nem. Mert ugyebár, ha egy szarvast (például) elütött egy kocsi, már egy hete, a húsát, magát a szarvast, hiába sütöd meg, nem fogyasztható.
Ez szerintem azon is múlik milyen a zombivírus és maga a zombi. Ha már elkezdett rohadni a húsa nem hiszem hogy jó ötlet megenni, illetve maga a zombivírus (vagy baktérium, parazita) is változó mennyire bírja a hőt, de jól átsütve lassú tűzön valószínű fogyasztható lenne.
Viszont érdekesség hogy állítólag az emberhús alapból atom rágós és a többi, állati húshoz mérten elég gyatra a tápértéke szóval lehet jobban jársz ha zombi apokalipszis alatt megtanulsz vadászni.
Nem, mert igyis úgyis döghús.
Attól hogy halott attól még bomló tetem.
Megfelelő tartósítás nélkül pár óra és a normál hús is kuka. Nyáron pláne. Nem mellesleg részben kannibalizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!