Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zöldségeknek, gyümölcsöknek...

A zöldségeknek, gyümölcsöknek csak nyersen van vitaminértékük? Ha megsütjük vagy valami, akkor elveszti azt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 28. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem nyersen, hanem frissen és nyersen van benne a több vitamin. Hőhatásra a legtöbb jórészt elbomlik. Vannak hőre jobban és kevésbé érzékenyek.
2014. márc. 28. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem csak nyersen, de hőkezelésre a legtöbb vitamin elbomlik kisebb nagyobb részben.
2014. márc. 28. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!