Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem lehet vagy csak felelem?

Szellem lehet vagy csak felelem?

Figyelt kérdés

Nos eleg regota ugy erzem mintha valaki figyelne a hazban (persze nem mindig). Gyakran ramjon fulladas, rossz erzes kap el valamint teljesen elont a benultsag erzete. Nem tudom hogy ez szellem jelenletet vonzza e maga utan vagy szimpla felelem. Egyebkent egyszer voltam lelektisztitonal es kerdezte hogy meghalt e valakim mostanaban mert egy alak jelent meg mellettem. Mondtam hogy nem es egesz eletemben meg nem vesztettem el senki kozeli hozzatartozot vagy baratot.

Elore is koszonom a valaszt. Aki nem hisz benne es hulyesegnek tartja a kerdest kerem lapozzon tovabb.

2021. máj. 8. 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Fulladás, jelenlétérzés, rossz érzés - rossz levegő. Nézesd meg a fűtést, vegyél szénmonoxidriasztót. Elhasznált levegő, szellőztess többet.
2021. máj. 8. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
2021. máj. 8. 23:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában elég sokan írják az oldalra, hogy valaki figyeli őket. Ez a bezártság nem sok jót tesz az emberrel...
2021. máj. 9. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehetseges hogy a bezartsag hatasa remelem elmulik:)
2021. máj. 9. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:

"Egyebkent egyszer voltam lelektisztitonal"

Semmit ne higgy el nekik, full kamu az egész, csak le akarnak húzni.

Sok betegség van, ami kiválthatja a tüneteidet, pl. a koronavírus.

2021. máj. 12. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Szellemed van. Nekem is ugyan ez volt majd egy szertartásos meditáció során . Megszabadultam tolle. Fordulj szakemberhez . Segítsen elküldeni ahova való. Kérd Mihály arkangyalt minden nap és bármikor mikor érzed a jelenlétét vagy a tüneteid hívd öt védjen meg téged .

Engem nagyon ki készített szívta az energiam rendesen .

Mielőbb szabadulj meg tolle .

2021. máj. 16. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!