Szellem lehet vagy csak felelem?
Nos eleg regota ugy erzem mintha valaki figyelne a hazban (persze nem mindig). Gyakran ramjon fulladas, rossz erzes kap el valamint teljesen elont a benultsag erzete. Nem tudom hogy ez szellem jelenletet vonzza e maga utan vagy szimpla felelem. Egyebkent egyszer voltam lelektisztitonal es kerdezte hogy meghalt e valakim mostanaban mert egy alak jelent meg mellettem. Mondtam hogy nem es egesz eletemben meg nem vesztettem el senki kozeli hozzatartozot vagy baratot.
Elore is koszonom a valaszt. Aki nem hisz benne es hulyesegnek tartja a kerdest kerem lapozzon tovabb.
"Egyebkent egyszer voltam lelektisztitonal"
Semmit ne higgy el nekik, full kamu az egész, csak le akarnak húzni.
Sok betegség van, ami kiválthatja a tüneteidet, pl. a koronavírus.
Szellemed van. Nekem is ugyan ez volt majd egy szertartásos meditáció során . Megszabadultam tolle. Fordulj szakemberhez . Segítsen elküldeni ahova való. Kérd Mihály arkangyalt minden nap és bármikor mikor érzed a jelenlétét vagy a tüneteid hívd öt védjen meg téged .
Engem nagyon ki készített szívta az energiam rendesen .
Mielőbb szabadulj meg tolle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!