Mi történt velem éjszaka, álom vagy valóság?
Szerintem alvásparalízis.
Nyugi, nem zakkantál meg:)
Kódolt nő
Nekem is eszembe jutott hogy alvásparalízis lehetett, de nem vagyok benne egészen biztos.
Amúgy az alvásparalízis egyáltalán nem csak egy 2 perces lebénulás lehet. Az általában akkor van mikor felébredünk reggel és az agyunk meg a szervezetünk kicsit késik hozzánk képest a felébredéssel.
De van az a fajta alvásparalízis is ami akkor jelentkezik, mikor elaludni próbálsz. Ennek is vannak fokozatai (az éberdéskori alvásparalízisnek is vannak fokozatai). Nekem eddig csak annyi volt egyszer-kétszer, hogy mikor becsuktam a szemem, furcsa fémes puffanásokat hallottam , mintha egy bádogdobozt csapkodnának, vagy ilyesmi és akármennyire nem akartam, muszáj volt kinyitnom a szemem.
Ennél az alvásparalízis változatnál egyébként az ébredésnél lévővel ellentétben arra nem áll készen valamiért az agyad meg a szervezeted hogy nyugovóra térjen ezért nem hagy aludni akár csak olyan szolid módon mint engem, de olyan intenzíven is lehetséges mint amiket te leírtál.
De persze lehet más is, ha pl meghalt valakid vagy bárki ott a házban, akár valaki aki előttetek lakott ott, az is lehetett.
remélem tudott segíteni
az Inkvizítor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!