Szerintetek van olyan, hogy az én kicsi pónimos zenélő hőlégballon magátől megszólaljon?
Figyelt kérdés
Elég szkeptikus vagyok ilyen téren, de mikor este (most fél tizenegykor) úgy veszem le a fejhallgatót, hogy a dallam utolsó 3 másodpercét játsza, szerintetek nem fosok be?
Nevetve mondtam, hogy ilyen a világon nincs többször egymás után..
Ennyiből nem lehet logikus magyarázatot adni, szóval belinkelem azt a bizonyos játékot: [link]
A szobába be volt(van) fűtve, szóval nem tudom talán valamelyik alkatrész kitágult és aktiválta az áramkört.. :D
A miénk gombja benyomódott egy kicsit az éves során, mivel már egy jó ideje megvan, és a gombtól (megsaccoltam) egy olyan 3-4 milire volt egy másik "tárgy".
Na ennyi infóból valaki remélem elő tud rukkolni valami ésszerű magyarázattal:)
#játék #szellem #félelem #paranormális #kísértet #szkeptikus #Én kicsi pónim #logikus magyarázat #elektromos játék
2018. nov. 20. 22:43
1/2 anonim válasza:
A gombok érintkezőin évek alatt összegyűlő kosz és/vagy a levegő páratartarlma fura dolgokra képes :)
2/2 anonim válasza:
Nem tudom, de az ilyenektől én is beparáznék..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!