Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttatok màr furcsa megmagyará...

Láttatok màr furcsa megmagyarázhatatlan lényeket? Ha igen várom a sztorikat kommentben de csak az írjon akivel tényleg megtörtént az ilyesmi

Figyelt kérdés
Például a mátranováki fanyűvő is létezik elvileg
2021. ápr. 23. 05:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20-as S vagyok, nem tudom mi lehetett. Anyu még 80 évesen is emlegette. Rettentő volt. Borzalom. Amúgy megijedt tőlünk mert elugrott onnan. A kutya őrült módon ugatta.
2021. ápr. 23. 23:57
 22/31 anonim ***** válasza:
20 as történetet olvastam egy kérdésednél azt hiszem
2021. ápr. 24. 08:23
 23/31 anonim ***** válasza:
Igen, nemrég írtam m ezt egy hasonló kérdéshez. Az én történetem, falun volt, Nyíregyháza mellett.
2021. ápr. 24. 09:39
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Előző és a 20-as vagyok. Ebben az a fura,hogy az a valami fel volt kapaszkodva a kert felől a kerítésre,és leskelődött befelé. Lejebb ment, majd feljebb húzódott. Ami ijesztő volt, nem kutya feje volt ez biztos. Ilyen bizarr ember szerű, nehéz ezt elmagyarázni. Féltünk. Nem is kicsit. Befutottunk a házba. A szomszéd ki röhögött minket, meg persze apu is.
2021. ápr. 24. 09:47
 25/31 anonim ***** válasza:

23 vagyok

Én amikor elsőre olvastam egyből a figyelőre asszociáciáltam.

2021. ápr. 24. 10:41
 26/31 anonim ***** válasza:
Jaj, ne is mond! Ki ver a frász így is! Nem vagyok mai gyerek, de ha rá gondolok, minden bajom van. Mellettünk akkor üres telek volt, jó nagy fű és csalán. De az mellett voltak szomszédaink. De ők komplett idiótának néztek bennünket, amikor ezt elmondtuk.
2021. ápr. 24. 13:02
 27/31 anonim válasza:

Na én is jókor olvasok ilyeneket.. :D

20-as ezen rendesem kirázotta hideg, fogalmam sincs mit láthattatok, de ha mindketten láttátok, ennyire biztos nem nézhettétek félre.

2021. ápr. 27. 23:33
 28/31 anonim ***** válasza:
Nagyon mélyen belénk ivódott a dolog. A kutya is borzalmasan ugatta. Nem állat volt az biztos. Kopasz ember feje volt, de még sem ember
2021. ápr. 28. 00:55
 29/31 anonim ***** válasza:
32%
Csak a szatymazi gyíkemberrel és a szőregi sövényugró kuglófemberrel állok napi kapcsolatban.
2021. ápr. 29. 09:50
 30/31 anonim ***** válasza:
Darth Vadert már láttam élőben, itt lakik nem messze, Tiszabögön.
2021. máj. 2. 16:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!