Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láttatok màr furcsa megmagyará...

Láttatok màr furcsa megmagyarázhatatlan lényeket? Ha igen várom a sztorikat kommentben de csak az írjon akivel tényleg megtörtént az ilyesmi

Figyelt kérdés
Például a mátranováki fanyűvő is létezik elvileg
2021. ápr. 23. 05:14
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
65%

Ha van egy faj, abból van több példány is. Pl csukjás majomból is van rengeteg az őserdőben.

Na most ha léteznének pl.kriptid lények, akkor abból miért csak 1-2 példányt lehetne látni?

2021. ápr. 23. 08:45
 12/31 anonim válasza:
82%

Egyik éjjel kinéztem az udvarra, és van ott egy hintaágy.

Ki van világítva az udvar, tehát mindent láttam(egy vöröses fényben)

Ez még kora tavaszal volt, olyan 21 óra körül.

Valami feküdt a hintaágyban. Fogalmam sincs mi, de emberi alakja volt, és mintha rám nevetett volna.

A szája a füléig húzódott, kb úgy nézett ki mint momó ,,pofája,,

Mintha ruhája lett volna. Tudjátok, olyan mint amit a régebbi filmekben mutattak, olyan göndör hajú pici lányok, fodros-bodros ruhákban.

Nagyon megijedtem akkor, sötétedés előtt jóval, mindig lehúzom a redőnyt azóta

2021. ápr. 23. 08:48
 13/31 anonim ***** válasza:
88%
én láttam már, a szekrény előtt áltt valami vékony tudjaafaszmi eléggé vert a szivem, de benne van, hogy csak képzelődtem, mert alvásból keltem fel. nem alvásparalízis volt. ekkor voltam 9-10 éves kb.
2021. ápr. 23. 08:53
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkorból nekem is van. Egy vékony, magas valami állt az ágy mellett. De annyira fiatal voltam (5 év körül) hogy nem tudom már eldönteni álom volt-e vagy valóság és a részletek sincsenek meg.

2021. ápr. 23. 09:01
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

14 vagyok

mondják azt is hogy a gyerekek, pl az 5 éves körüliek látnak olyat amit idősebbek nem

2021. ápr. 23. 09:05
 16/31 anonim ***** válasza:
21%
Semmi értelme a gyermeki képzelgéseket leírni... Ilyen minden gyereknek van.
2021. ápr. 23. 09:07
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
17 nekem akkor miért nem volt?
2021. ápr. 23. 12:59
 18/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy volt, csak nem emlékszel rá. Nem sokra emlékszik az ember 1-2 éves korától, ráadásul írták is itt, hogy lehet, hogy csak képzelték..
2021. ápr. 23. 13:03
 19/31 anonim ***** válasza:
90%
Én már ezt a történetet leírtam ide az ezóba,egy kérdésre válaszolva nem rég. A 80-évek elején kb.13.éves voltam, anyuval ketten voltunk otthon, apu éjszakás volt. Nagyon ugatott, fogott a hátsó udvar végében a kutyánk. Anyuval kimentünk elem lámpával megnézni mit ugat. Anyu körbe világított a lámpával, sötét volt minden. Akkor hirtelen megláttunk "valamit" egy fehér színű "lényt" nem volt szőrös. Ember szerű volt. Kívülről a keritésbe kapaszkodva kukucskált be az udvarra. Két lábon állt!! Majd hirtelen megugrott és négykézláb eltünt a sűrűbe. Nem kutya volt, nem is állat. Nagyon megijedtünk. Évek után is téma volt nálunk. Ijesztő volt, vérfagyasztó. Soha többet nem mentünk ki éjjel. Falun laktunk akkor.
2021. ápr. 23. 21:25
 20/31 anonim ***** válasza:
20-as, ez felettébb érdekes és ijesztő. Mit gondolsz, mi lehetett? Valami olyan faj, amit nem fedeztek fel? Akkor viszont miért csak az az 1 példány volt? Hol a többi szaporulat, felmenője, oldalági "rokonai" stb?
2021. ápr. 23. 22:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!