A párom táltos lehet?
Még amikor ismerkedtünk volt egy furcsa jelenség, akkor még nem is voltunk együtt, sőt még nem is találkoztunk. A szellemi alakja felettem lebegett és úgy ölelt át. Fucsa módon nem tudom eldönteni a mai napig, hogy álom volt-e vagy sem. Azóta is együtt vagyunk, ennek már másfél éve. Amikor nálunk volt, apukám viccesen rákérdezett, hogy a barátom nem-e táltos (apukám néprajzkutató egyébként). Nekem eszembe sem jutott magamtól, aztán szépen lassan kezdtek kiderülni olyan dolgok, amik arra utalnak, hogy táltos lehet.
Ő nem ismeretes a témában, tehát nemhiszem, hogy kitaláció lett volna, amit mondott. Volt két nagyon érdekes álma, az egyikben kapott valamiféle ajánlatot, amit ha elfogadott volna "már nem élne", a másikban pedig egy fának a gyökere mellett levő mocsár elnyelte, és belőle virágzott ki a természet (nyilván részletesebbek voltak az álmok, de ez a lényege). Ami még érdekes információ lehet, az az, hogy van egy olyan betegsége, ami az esetek 90%-ában súlyos és halállal végződik, de nála a kivizsgáláson semmi kóros eltérés nem volt apróbb dolgokat leszámítva. Ezek mellet azt is érdemes említenem, hogy nagyon magas, és volt egy plusz foga (amit már korrigáltak). Állítása szerint látott már szellemeket, konkrétan a nagymamáját látta amikor meghalt, de akkor még nem tudtak róla, három nappal később találtak rá. Viszont a mamája aznap halt meg, amikor ő látta a szellemét. Azért nem szólt senkinek, mert nem hitte el, azt hitte hallucinál. Ilyen egyébként volt az én családomban is, a keresztanyám egy öngyilkos holttestét találta meg, mert egy szellemi hang súgta neki, hogy hová menjen. Ha nem találta volna meg akkor a holttestet, valószínűleg széttépik a vadállatok (a Mátrában volt).
Azóta a párom többször is látott szellemet, volt amelyik figyelmeztette valamire, amiben aztán igaza lett, de nem hallgatott rá akkoriban. Volt, hogy egy lakás előző tulaját látta visszajárni.
Ezek alapján lehetséges, hogy táltos, vagy valami más lehet?
Nem elvisel, önszántából van velem :D
Egyébként nem teljesen értem mi értelme van az ilyen kommenteknek. Nem generálsz vele értelmes vitát, csak sértegetsz. Viszont vitára nyitott vagyok a témában, rendes érveket meghallgatok.
Értem én, hogy frusztráltak az emberek, de miért nem mentek edzeni vagy fordítjátok valami produktív időtöltésre ezt a sok energiát? Miért jó beszólogatni idegeneknek? (költői kérdés)
Lehet persze. Ha nem ebben az életében tanulta akkor az előzőkben.
Sok adottságot készséget az előző életeinkböl hozunk hiszen ezeket meg kellett tanulni valamikor.
Nekem is van ilyenem van amit sose tanultam de tudom egyszerűen.
Láttam szellemet megérzek dolgokat.
Nyitott könyvek az emberek.
Sose tanultam masszírozni tudom hogy kell és tudom hol kell érzem a testen.
Kristály gyógyászatot tanulok magamtól érzem a köveket.
Már gyerekként öregnek éreztem magam.
Van táltos persze hogy van.
Én nem vagyok az de vannak készségeim.Fejlődök.
Hát elvileg a Táltosokhoz bekerülni nem lehet.
Ettől sámánlelkülete vagy sámán lehet. Pont nem rég olvastam, hogy a sámánoktól ered az asztrálutazás. Emelet minden embernek van kb minden ilyen spirituális képesége csak tanulni kell, valakinek ez ösztönből jön tudat alatt, valaki meg évtizedeket szenved vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!