Mi lehet ez az a paranormális dolog?
Fent voltunk a hegyen ma és ott volt sok elhagyatott ház.
Ott volt egy téglaház és egy sárga betonház. A téglaházba bementünk, a sárgához tiszta közel mentünk. Hallottunk egy kisgyerek sírást és elfutottunk. Innen az utcáról kukkerrel néztük a két házat és valaki volt mind a két házban. A sárgából egy ember néz ki folyton mi ránk. A téglából pedig valamilyen fekete alak.
Kedden 4 emberrel karókkal, fegyverekkel felmegyünk a hegyre, hívjuk a rendőrséget és megnézzük mi az!
Én vagyok a másik ember aki bement a haverommal!
Mint mondtuk a tégla házba mentünk be, és nem a sárga beton házba ahonnan jött a hang, ahhoz csak közel mentünk a bejáratig!
Gondolom innen senki sem csinálna úgy hogy na most bemegyek mert én vagyok a megmentő! A hegy közepén ahol senki sincsen! Térerő sincs!
Egy kedves kommentelőnek válaszolok, nem mi vagyunk a parák hanem ő!
Még egynek válaszolok! Nem lehetnek weekend házak mert a tégla háznak szinte nincs teteje pár gerenda tartja! A falai is megvannak rongálódva, életveszély ott weekendezni! A sárga ami ott volt mellette az meg betonból volt, sárga volt és még a Szovjet időkből rendelkezik egy nagy pincével, ez sem weekend ház, össze vissza van rongálva, az ablakok is betörtek!
Ha felmegyünk újra akkor majd fotót is mellékelünk a kedves kommentelőknek akik szerint ez weekend házak, az önkormányzaté és képzelődünk!
Sőt ki is teszem YouTubera!
15 Hé, ennyi ember felment újra megnézni mi van ott és egyikőtök sem mert bemenni abba a házba?
Ez nekem nem bátorságnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!