Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez az a paranormális...

Mi lehet ez az a paranormális dolog?

Figyelt kérdés

Fent voltunk a hegyen ma és ott volt sok elhagyatott ház.

Ott volt egy téglaház és egy sárga betonház. A téglaházba bementünk, a sárgához tiszta közel mentünk. Hallottunk egy kisgyerek sírást és elfutottunk. Innen az utcáról kukkerrel néztük a két házat és valaki volt mind a két házban. A sárgából egy ember néz ki folyton mi ránk. A téglából pedig valamilyen fekete alak.

2021. márc. 20. 15:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Bementetek és senki nem volt bent, csak miután kimentetek? Lehet, hogy ott volt, csak nem vettétek észre.
2021. márc. 20. 18:25
 12/28 anonim ***** válasza:
Hol volt ez? Dobogókő?
2021. márc. 20. 21:33
 13/28 A kérdező kommentje:
Ukrajna egy falujában.
2021. márc. 21. 05:45
 14/28 anonim ***** válasza:
Akkor rendőrség
2021. márc. 21. 06:03
 15/28 anonim válasza:

Kedden 4 emberrel karókkal, fegyverekkel felmegyünk a hegyre, hívjuk a rendőrséget és megnézzük mi az!

Én vagyok a másik ember aki bement a haverommal!

Mint mondtuk a tégla házba mentünk be, és nem a sárga beton házba ahonnan jött a hang, ahhoz csak közel mentünk a bejáratig!

Gondolom innen senki sem csinálna úgy hogy na most bemegyek mert én vagyok a megmentő! A hegy közepén ahol senki sincsen! Térerő sincs!

Egy kedves kommentelőnek válaszolok, nem mi vagyunk a parák hanem ő!

Még egynek válaszolok! Nem lehetnek weekend házak mert a tégla háznak szinte nincs teteje pár gerenda tartja! A falai is megvannak rongálódva, életveszély ott weekendezni! A sárga ami ott volt mellette az meg betonból volt, sárga volt és még a Szovjet időkből rendelkezik egy nagy pincével, ez sem weekend ház, össze vissza van rongálva, az ablakok is betörtek!

Ha felmegyünk újra akkor majd fotót is mellékelünk a kedves kommentelőknek akik szerint ez weekend házak, az önkormányzaté és képzelődünk!

Sőt ki is teszem YouTubera!

2021. márc. 21. 06:25
 16/28 anonim ***** válasza:
Mit akarsz a karókkal? Leszúrni a hajléktalanokat?
2021. márc. 21. 15:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Karókkal? Fegyverekkel! Ukrajnában ez indokolt. Milyen az élet most Ukrajnában a szellemeken kívül? Jól vagytok? Azt mondják nálunk, hogy Putyin orbánnak adta a Kárpátalját... ez igaz?
2021. márc. 21. 15:58
 18/28 A kérdező kommentje:
Elég szar Ukrajnában lenni. Jól vagyunk. Nem igaz. Nem adta oda Putin kárpátalját Orbánnak. Még nem volt háború kárpátaljáért.
2021. márc. 22. 07:16
 19/28 anonim ***** válasza:

15 Hé, ennyi ember felment újra megnézni mi van ott és egyikőtök sem mert bemenni abba a házba?

Ez nekem nem bátorságnak tűnik.

2021. márc. 22. 09:26
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem mentünk még fel. Majd holnap vagy szerdán megyünk fel!
2021. márc. 22. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!