Kivel történt már paranormális dolog?
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 16:56
1/21 anonim válasza:
Az emberek többsége észre sem venné, hogy történt vele. Még az sem, aki hisz benne. Aki meg azt mondja, hogy történt vele, az meg legtöbbször kamu.
2/21 anonim válasza:
Senkivel sem.
Ilyen nem létezik.
Minden normális.
4/21 anonim válasza:
Gecc, lól hallod, velem volt ilyen. Akartam buildelni Visual Studioban, de nem ment, aztán cleareltem a solutiont és utána már jó volt, elég para, #úristen!!!!
5/21 anonim válasza:
Remélem a confuserex vagy ahhoz hasonló progit ráengedtél a signing után.
6/21 anonim válasza:
Én két alkalommal hangokat, valami érthetetlen hörgő nyelven, mondatot halottam, és egyszer a nevemet. Éjjel feküdtem, és a fejemnél,az agyam melett kb. 1 méter távolságból hallottam. Na, akkor befost@m krvra...
7/21 anonim válasza:
Velem már történt nagyon sokszor! Aki azt mondja hogy nem léteznek ilyen dolgok az nagyon buta!
8/21 anonim válasza:
"Remélem a confuserex vagy ahhoz hasonló progit ráengedtél a signing után."
A tököm se hitte volna, hogy az ezotériában erre tudnak magyarázatot adni. :DDDDDDDDDDD
9/21 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy ilyen nincs az nyilván nem tapasztalt még ilyet. Nem vagytok nyitottak rá, így hozzátok nem is fognak közeledni a halottak. Logikus, nem?
10/21 anonim válasza:
" Aki azt mondja, hogy ilyen nincs az nyilván nem tapasztalt még ilyet. Nem vagytok nyitottak rá, így hozzátok nem is fognak közeledni a halottak. Logikus, nem?"
Nem, nem az.
Meteorral sem találkoztam még, mégis tudom hogy van. A Neptunuszt sem láttam még, de tudom, hogy van. Nílusi krokodilt sem láttam még, de tudom, hogy van. Szellemek meg ilyen baromságok meg maximum a dajkamesékben léteznek. Ha tapasztaltál bármi ilyet, akkor sürgősen fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!