Kivel történt már paranormális dolog?
- Akkor történhet meg ez a - Tapasztalás -ha szándékosan vagy tudtodon kívül....lépéseket teszel a Szellem Világ- Felé....
- Ez azt jelenti hogy: Spiritiszta -Ezotérikus dolgokkal kezdesz foglalkozni- bele mélyedsz..ez a Kapu -kinyitásának a KEZDETE....
- Továbbiakban még egyéb- TÁRGYAKON- keresztül...amikhez Gonosz Szellemi Erők kötődnek...a birtokodba jut...és a lakásodban...vagy a tulajdonodba kerül...vagyis te lettél az új Gazdája...jön vele együtt a Démon...is....
- Ne hallgass a Nagy-Okos Ateistákra...akik ki-röhögik...a témát...nem tudnak Ők -Semmit sem...még a saját orrukig sem látnak el....nemhogy ebbe a Világba.....
- Menekülj az Ezotériától -Spiritizmustól ....és kérd Imában a Biblia Istenét....hogy szabadítson meg ettől a nemkívánatos-befolyástól...ha már meg történt- ez.....
- És ha Démonoktól-Fertőzött tárgy került a birtokodba...égesd el...semmisítsd meg teljesen.....hogy meg szabadulj....
Velem hasonló történt mint az utolsóval: 13 éves voltam(lány) papám már egy ideje intenzíven volt. Karácsony előtt voltunk. Míg egy este: vígasztalhatatlanul elkezdtem sírni. Egész család nálunk volt. Hogy megnyugodjak bementem a szüleim szóbájába. Nagyon sötét volt bent,de megnyugodtam. Furcsa hangokat hallottam a padlásról és nagyon megijedtem.. Másnap reggel jött a telefon, hogy papám meghalt abban az időben mikor ez történt velem.. Apum próbálta bekapcsolni a tvt (másnap miután hazaértünk a kórházból) de nem tudta.. Míg végül kiderült, hogy a konektor ami sose volt kihúzva az ki lett húzva.. És egyikünk se volt.
Azóta eltelt jó pár év. Én erre tisztán emlékszem. Akkoriban olvastam olyanokat ezek után,hogy a gyerekek és a nők ezeket jobban észlelik. Én nem mondom azt,hogy ez most szellem volt, lehet csak puszta véletlen volt az egész.
" 16-os te tényleg ennyire nem tudsz olvasni, hogy oda is írtam, hogy lehet puszta véletlen volt?:D"
De, épp ezen vagyok kiakadva, hogy azt írtad, hogy LEHET. Ki a franc látna bele ebbe bármilyen szellemet esetlegesen is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!