Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kivel történt már paranormális...

Kivel történt már paranormális dolog?

Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 16:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Velem sokszor történt már. Egyszer peldaul bevásárlói voltam és egy szellem hazafelé jövet elkapta a táskámat és kicsavarta a karomból.
2016. okt. 28. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:
37%

- Akkor történhet meg ez a - Tapasztalás -ha szándékosan vagy tudtodon kívül....lépéseket teszel a Szellem Világ- Felé....

- Ez azt jelenti hogy: Spiritiszta -Ezotérikus dolgokkal kezdesz foglalkozni- bele mélyedsz..ez a Kapu -kinyitásának a KEZDETE....

- Továbbiakban még egyéb- TÁRGYAKON- keresztül...amikhez Gonosz Szellemi Erők kötődnek...a birtokodba jut...és a lakásodban...vagy a tulajdonodba kerül...vagyis te lettél az új Gazdája...jön vele együtt a Démon...is....

- Ne hallgass a Nagy-Okos Ateistákra...akik ki-röhögik...a témát...nem tudnak Ők -Semmit sem...még a saját orrukig sem látnak el....nemhogy ebbe a Világba.....

- Menekülj az Ezotériától -Spiritizmustól ....és kérd Imában a Biblia Istenét....hogy szabadítson meg ettől a nemkívánatos-befolyástól...ha már meg történt- ez.....

- És ha Démonoktól-Fertőzött tárgy került a birtokodba...égesd el...semmisítsd meg teljesen.....hogy meg szabadulj....

2016. nov. 1. 11:23
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Bazeg 12-es, ez kóros tünetegyüttes :D
2016. nov. 1. 12:09
 14/21 Fodor István Ferenc válasza:
100%
Egy éjszaka éktelen csörrenésre ébredtem. Kiugrottam az ágyból, villanyt kapcsoltam, nem láttam semmit. Másnap ébredés után vettem észre, hogy egy falon lógó - ünnepi alkalomra kapott - dísztányér esett le a falról, mely pozdorjává tört. Ma is ott van a fiókomban. Másnap megtudtam, hogy akkor halt meg a nagyapám a szomszéd faluban. Hogy ki mit hisz - az kő dolga, de ez így esett.
2016. nov. 3. 22:17
 15/21 anonim válasza:
100%

Velem hasonló történt mint az utolsóval: 13 éves voltam(lány) papám már egy ideje intenzíven volt. Karácsony előtt voltunk. Míg egy este: vígasztalhatatlanul elkezdtem sírni. Egész család nálunk volt. Hogy megnyugodjak bementem a szüleim szóbájába. Nagyon sötét volt bent,de megnyugodtam. Furcsa hangokat hallottam a padlásról és nagyon megijedtem.. Másnap reggel jött a telefon, hogy papám meghalt abban az időben mikor ez történt velem.. Apum próbálta bekapcsolni a tvt (másnap miután hazaértünk a kórházból) de nem tudta.. Míg végül kiderült, hogy a konektor ami sose volt kihúzva az ki lett húzva.. És egyikünk se volt.

Azóta eltelt jó pár év. Én erre tisztán emlékszem. Akkoriban olvastam olyanokat ezek után,hogy a gyerekek és a nők ezeket jobban észlelik. Én nem mondom azt,hogy ez most szellem volt, lehet csak puszta véletlen volt az egész.

2016. nov. 5. 07:42
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Tehát nagyapád szelleme hazament kihúzni a tv-t a konnektorból? Milyen ravaszak ezek a szellemek, váó. Totál véletlenül nem lehetséges, hogy mivel ott volt az egész család, valaki netalántán kihúzta? Vagy pl. azt hitte valaki, hogy oda van bedugva a karácsonyi díszkivilágítás, karácsonyfa égői stb. és ezt akarta kihúzni? Ne már, erre annyi értelmes magyarázat van :D
2016. nov. 5. 12:40
 17/21 anonim válasza:
41%
egyszer nagyiéknál ránéztem egy tányérra és megnozdult
2016. nov. 5. 18:39
 18/21 anonim válasza:
35%
16-os te tényleg ennyire nem tudsz olvasni, hogy oda is írtam, hogy lehet puszta véletlen volt?:D
2016. nov. 5. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
38%

" 16-os te tényleg ennyire nem tudsz olvasni, hogy oda is írtam, hogy lehet puszta véletlen volt?:D"

De, épp ezen vagyok kiakadva, hogy azt írtad, hogy LEHET. Ki a franc látna bele ebbe bármilyen szellemet esetlegesen is? :D

2016. nov. 5. 20:39
 20/21 anonim válasza:
49%
Miért vagy kiakadva? Nekem ha valami nem tetszik,nem értek vele egyet stb görgetem tovább nem pedig filozok rajta
2016. nov. 5. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!