Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez az a paranormális...

Mi lehet ez az a paranormális dolog?

Figyelt kérdés

Fent voltunk a hegyen ma és ott volt sok elhagyatott ház.

Ott volt egy téglaház és egy sárga betonház. A téglaházba bementünk, a sárgához tiszta közel mentünk. Hallottunk egy kisgyerek sírást és elfutottunk. Innen az utcáról kukkerrel néztük a két házat és valaki volt mind a két házban. A sárgából egy ember néz ki folyton mi ránk. A téglából pedig valamilyen fekete alak.

2021. márc. 20. 15:01
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%
Birtokháborítás lehetett.
2021. márc. 20. 15:13
 2/28 A kérdező kommentje:

Nem lehetett birtokháborítás mert elhagyatott ház!

A tulaj meghalt már régóta, senkié a ház!

2021. márc. 20. 15:16
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
2es valaki örökli ilye kor vagy az ö kormányzatra szál örökös hijján, szóval ez igy is úgy is birtokháborítás volt xd.
2021. márc. 20. 15:30
 4/28 anonim ***** válasza:
70%
Ilyenkor* önkormányzat*
2021. márc. 20. 15:32
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kin lehet nevetni, ki is fosott be egy elhagyatott házba, egyben háborított telket? Xd
2021. márc. 20. 15:33
 6/28 A kérdező kommentje:
Ha te bemennél egy elhagyatott házba és hallanál egy gyereksírást, mit csinálnál?
2021. márc. 20. 15:54
 7/28 anonim ***** válasza:
68%

Mivel nem igen szoktam elhagyatott házba bemenni így nem tudhatom.

De felvetülne minden esetre bennem a kérdés hogy ne e hívjam a 112-t mert lehet szüksége lehet segítségre. Azért 1 elhagyatott házba max csövesek lehetnek max (ne nézzük az ezotériát itt) és fogalmam sincs. Max ezt tudnám, de nagyobb eséllyel távoznék onnan.

1 tipp. Aminek nincs fizikai teste az nem tud se hangot kiadni, se megjelenni.

2021. márc. 20. 15:58
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Paranormális, mi? Ti vagytok parások.
2021. márc. 20. 16:20
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

8-as én is a rendőrséget akartam írni. Kisgyerek sírás? Mi van akkor ha valakinek a gyereke és valaki vagy valakik elrabolták. Vagy szimplán eltévedt a kisgyerek és hajléktalan emberek találták meg akik ott laknak.

Nektek van mobilotok kérjetek segítséget.

2021. márc. 20. 16:34
 10/28 anonim ***** válasza:
48%

Milyen hegy ahol elhagyatott házak vannak ráadásul betonból?

Tégla vagy faház nyaralók szoktak lenni de mindnek van tulajdonosa. Magyarán magánlaksértés ha csak úgy besétálsz ha nem kért meg a tulaj rá.

2021. márc. 20. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!