Mi lehet ez az a paranormális dolog?
Fent voltunk a hegyen ma és ott volt sok elhagyatott ház.
Ott volt egy téglaház és egy sárga betonház. A téglaházba bementünk, a sárgához tiszta közel mentünk. Hallottunk egy kisgyerek sírást és elfutottunk. Innen az utcáról kukkerrel néztük a két házat és valaki volt mind a két házban. A sárgából egy ember néz ki folyton mi ránk. A téglából pedig valamilyen fekete alak.
Nem lehetett birtokháborítás mert elhagyatott ház!
A tulaj meghalt már régóta, senkié a ház!
Mivel nem igen szoktam elhagyatott házba bemenni így nem tudhatom.
De felvetülne minden esetre bennem a kérdés hogy ne e hívjam a 112-t mert lehet szüksége lehet segítségre. Azért 1 elhagyatott házba max csövesek lehetnek max (ne nézzük az ezotériát itt) és fogalmam sincs. Max ezt tudnám, de nagyobb eséllyel távoznék onnan.
1 tipp. Aminek nincs fizikai teste az nem tud se hangot kiadni, se megjelenni.
8-as én is a rendőrséget akartam írni. Kisgyerek sírás? Mi van akkor ha valakinek a gyereke és valaki vagy valakik elrabolták. Vagy szimplán eltévedt a kisgyerek és hajléktalan emberek találták meg akik ott laknak.
Nektek van mobilotok kérjetek segítséget.
Milyen hegy ahol elhagyatott házak vannak ráadásul betonból?
Tégla vagy faház nyaralók szoktak lenni de mindnek van tulajdonosa. Magyarán magánlaksértés ha csak úgy besétálsz ha nem kért meg a tulaj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!