Démonnal sexelni?
Figyelt kérdés
valaki tudja hogy milyen érzés és ez mennyire igaz és mennyire veszélyes?2021. márc. 17. 18:52
1/19 Csicuki válasza:
Vannak démonok?
Hmm ha összefutok eggyel mindenképpen kipróbálom vele XD
2/19 anonim válasza:
3/19 anonim válasza:
Kérdező! SZEX!!! (és nem "sex")
#1! Az egy egy "gy" oxa?!!!!?
Démonok pedig nem léteznek, de szerepjátékoknál, halloweenko találkozhatsz velük és kipróbálhatod!
4/19 anonim válasza:
Mint marslakóval, vagy szellemmel. Nem létező dologgal nem lehet. Amúgy nem vagyok túl képzett vallásügyileg, de a démon úgy tudom nem éppen egy jóindulatú gyengéd valami aki örömet akar szerezni, inkább elvesz.
5/19 anonim válasza:
#2 ez nagyon jó, ez egy rövid film? mert ha nem én szívesen megnézném
6/19 anonim válasza:
Akkor már az őrangyalommal, mostanában nagyon ott van, de én valahogy a démonokat hagynám inkább mert a végén még rossz vége lenne..
7/19 anonim válasza:
jó nagy baromságot mondtál: eggyel teljesen helyes!
egy + val/vel - teljes hasonulás -> eggyel
8/19 anonim válasza:
Leírnám milyen de egyszerűen leírhatatlan :0
Nagyoooon király, sose éreztél még ahhoz hasonlót.
Egyáltalán nem veszélyes ha alaposan felkészülsz és tudod mit miért csinálsz.
9/19 anonim válasza:
Nagyon jó, minden nap szoktam!
10/19 anonim válasza:
Menj már ezzel a hülyeséggel. Egy hónapja is ez érdekelt, te leszel a következő trollunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!